Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Fecioară. Este un moment excelent pentru a deveni antreprenor

Horoscop iunie 2022 Fecioară. Dacă ești student sau încerci să stăpânești o nouă abilitate, vestea bună este că Mercur, planeta care te guvernează, va reveni la mersul direct pe 3 iunie, permițându-ți să faci progrese în studiile tale.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Fecioară - Shutterstock

A doua zi, Saturn intră în retrogradare, care, deși este considerat de obicei o influență negativă, va fi benefic pentru tine în acest caz, deoarece înseamnă că vei învăța cum să îți gestionezi mai bine timpul.

Horoscop bani iunie 2022 Fecioară

Pe 13 iunie, Mercur își va schimba semnul zodiacal, semnalând o schimbare spre o mentalitate mai ambițioasă. Vei dori să începi să îți expui abilitățile și aptitudinile de acum încolo. Este un moment excelent pentru a deveni întreprinzător sau antreprenor, sau pentru a căuta consiliere pentru promovare.

Luna Plină din 14 iunie, pe de altă parte, strălucește puternic din casa familiei, lăsând să se întrevadă o ruptură în așteptările familiei în ceea ce te privește. Cel mai probabil, acest lucru este legat de ceva din formarea ta de care nu ai reușit să te scapi niciodată

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Fecioară

Pe măsură ce energiile Soarelui se schimbă spre prietenie și o viață socială mai activă, energiile solstițiului îți ridică semnificativ starea de spirit. Este permis să îmbini afacerile cu plăcerea acum că Venus s-a alăturat lui Mercur în casa aspirațiilor și ambițiilor, pe 22 iunie. Toate aceste rețele și întâlniri ar putea duce la niște rezultate spectaculoase.

Între timp, luna se încheie cu o Lună Nouă în casa prietenilor și aspectelor sociale, și este o promisiune că cineva semnificativ pentru tine este la un pas distanță, dornic să te întâlnească. Deci, dacă ești singur, nu rata ocazia.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Fecioară. Este un moment excelent pentru a deveni antreprenor