Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Peşti. Venus va intra în casa familiei

Horoscop iunie 2022 Peşti. În iunie, te poți aștepta la anumite clarificări pe care le aștepți de ceva vreme.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Peşti - Shutterstock

Pentru început, Mercur își încheie tranzitul retrograd care s-a desfălurat în casa comuniării, revenind în mers direct pe 3 iunie, spre ușurarea ta.

Horoscop bani iunie 2022 Peşti

Între timp, Saturn intră în retrogradare a doua zi. Această energie introspectivă este benefică pentru tine deoarece îți permite să clarifici opiniile și să îți manifești mai mult intuiția. Nu renunța la ideile și obiectivele tale de dragul celorlalți. Când Mercur își schimbă semnul zodiacal pe 13 iunie, este posibil să îți pună în valoare gândirea clară, mai ales în chestiuni care țin de familie sau cămin. Dacă ai de rezolvat aspecte ce țin de vânzarea sau cumpărarea unui imobil sau poate împărțirea unei moșteniri acum lucrurile se vor așeza mai lejer și mai rapid.

Cu toate acestea, fii prudent cu energiile Lunii pline din 14 iunie. Această Lună Plină se află chiar în vârful astrogramei tale, punând în evidență ambițiile tale profesionale, dar influența pe care o manifestă arată că, pentru a-ți atinge toate obiectivele, va trebui să faci sacrificii familiale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Peşti

Pe 21 iunie, energiile Solstițiului aduc o atmosferă mai relaxată, deoarece activează casa astrologică a plăcerii și aduce evenimente confortabile. A doua zi, Venus va intra în casa familiei, făcând ca restul zile din această lună să fie plăcute, pline de iubire și de bucurie.

Când Luna Nouă sosește pe 28 iunie, ia-ți angajamentul de a face mai mult din tot ceea ce te face fericit. Învățați să vă însușiți fericirea și mici bucurii ale vieții.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Peşti. Venus va intra în casa familiei