Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop iunie 2022 Scorpion. Este momentul de a ierta şi de a merge mai departe

Horoscop iunie 2022 Scorpion. Pe 3 iunie, vrei răsufla ușurat când Mercur intră în casa dragostei, de această dată în mers direct, punând capăt unei faze pasiv-agresive în parteneriatul și redeschizând căile de comunicare mai eficientă.

de Redactia Observator

la 31.05.2022 , 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Scorpion - Shutterstock

Pe 21, energiile Solstițiului te vor înconjura cu o atmosferă mai lejeră și mai aventuroasă. Această lună va fi ideală pentru a călători sau pentru a urma orice formă eliberare spirituală, fizică sau intelectuală.

Horoscop bani iunie 2022 Scorpion

Pe 22 iunie, Venus își schimbă semnul și intră în casa pasiunii și a emoțiilor intense, ceea ce este o veste fantastică pentru relația ta, dar fii atent la gelozie.

Articolul continuă după reclamă

Luna Nouă de pe 28 iunie încurajează un nou început întelectual sau de formare, iar luna iunie se încheie într-o notă bună. Te vei deprinde cu o nouă abilitate sau ceea ce îți va oferi satisfacție, precum și o posibilă avansare profesională.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Scorpion

Saturn devine retrograd în casa legăturilor de familie a doua zi. S-ar putea să trebuiască să te confrunți cu unele evenimente dificile din copilărie. De asemenea, este posibil să întâmpini proble cu diverse aspecte ale căminului, mai ales dacă este vorba și despre un proces de vânzare sau închiriere.

Pe 13 iunie, când Mercur intră casa psihicului și a inconștientului, ai putea primi niște răspunsuri. Ascultă-ți instinctul, dacă te simți obligat să ierți pe cineva, va fi în interesul tău să o faci. Într-adevăr, Luna Plină de a doua zi pune accentul pe valorile tale și pe relevanța lor în procesul tău de luare a deciziilor. A-ți permite să renunți este vital în acest proces, așa că nu-ți fie teamă să renunți la traume sau obiceiuri care te țin pe loc.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Scorpion. Este momentul de a ierta şi de a merge mai departe