Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Leu, 13-19 februarie 2023.

Horoscop săptămânal Leu, 13-19 februarie 2023. Păstrezi o doză de distracție și de entuziasm din weekend, mai ales luni și marți când Luna îți travsersează casa bunei dispoziții. 

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 15:34

Leu
Horoscop săptămânal Leu, 13-19 februarie 2023. - Shutterstock

Ulterior lucrurile tind să devină mai dramatice și mai serioase decât ai vrea. Trebuie să ții minte că nu tot timpul poți fii copil, uneori este necesar să îți asumi responsabilități.

Horoscop bani Leu, 13-19 februarie 2023

Conjuncția Venus – Neptun de miercuri te poate zgudui. Îți vei pune întrebări serioase despre ceea ce vrei cu adevărat să faci. Din fericire sâmbătă Soarele ajunge în zodia Peștilor ceea ce îți permite să vezi resursele de care dispui și să ieși din această zonă dramatică.

Horoscop dragoste Leu, 13-19 februarie 2023

Pe acelaşi subiect

Aspectele de marți dintre Lună și Marte, respectiv Jupiter te vor face extrem de romantic. Vrei să îți demonstrezi iubirea și sentimentele în cel mai excentric mod posibil. Sentimentele tale pe cât de repede se aprind pe atât de repede se pot stinge. Așa că nu îți face iluzii mai ales dacă ești singur.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu, 13-19 februarie 2023.