Antena Meniu Search
x

Luna Nouă ne provoacă la noi începuturi. Ce spun astrologii

De astazi este vremea noilor începuturi. Şi suntem ajutaţi şi din punct de vedere astral. Începând de astăzi am intrat sub incidenţa Lunii Noi.

de Redactia Observator

la 19.08.2020, 14:03

Vezi și
  • Luna Nouă semnifica creştere şi noi începuturi.
  • În această perioadă am putea avea cele mai multe reuşite.

Asta înseamnă, în viziunea astrologilor dar şi a numerologilor, că ni se deschid noi drumuri şi oportunităţi şi că este vremea să culegem ce am semănat în ultima perioadă.

Ca sa intelegeti mai exact despre ce este vorba.daca aveti dorinte, scrieti le pe hartie, cititi le in repetate randuri, si luna, numerele, destinul va vor ajuta. Va doriti bani - scrieti pe hartie - sunt bogat! Va doriti un loc de munca - am cel mai bun job! Si tot asa! Pe scurt, luna august este specială, spun numerologii.

În astrologie, Luna Nouă semnifica creştere şi noi începuturi. În această perioadă am putea avea cele mai multe reuşite.

Adina Timofte: Fenomenul de luna noua ne creaza momente de aur. Este foarte important sa intelegem ca acum vine si ne sustine in cazul in care vrem sa tinem o dieta de slabit, vrem sa ne indragostim, sa trecem la alt nivel cu relatiile.

Oana Timofte: Este de fapt o perioada de prosperitate, de succes si sa lasam in spate ce nu este benefic pt noi

Reporter: Cum putem face ca orice inceput sa reprezinte un succes?

Oana Timofte:  Luam foita si scriem: eu sunt sanatoasa, eu obtin o suma de bani pana pe data de, eu imi intalnesc partentreul pe care mi-l doresc

Adina Timofte: Totul tine de noi, trebuie doar sa profitam de aceste duble energii care ne inconjoara incepand cu data de 19.08.2020.

Ziua în care începe contexul de lună nouă este dublată şi de aşa numitul număr de destin.

Adina Timofte: Luna noua este sustinuta de vibratia zilei 4, 5, 6 si 7. Patru vine si ne pune pe scaun sa ne organizam, 5-ul ne pune la actiune, 6 ne baga bani in buzunar si 7 ne condimenteaza calitatea experientelor.

Fiecare număr emite o anumită vibraţie care influenţează tot ce există în jurul nostru. Iar cel mai important este numărul nostru individual, adică ziua în care ne-am născut.

Reporter: Cum calculam numarul destinului?

Oana Timofte:  Haideti sa luam o data de nastere la intamplare. O scriem. Ziua, luna si anul: ulterior vom aduna fiecare cifra pana com ajune la un rezultat cu o cifra. Ziua in care suntem nascuti ne influenteaza in mod fantastic pentru ca fiecare numar de destin are o calitate si o energie aparte.

Experţii spun că numerologia ne ajută să rezolvăm acele aspecte din viaţă care ne crează probleme. Iar perioada lunii noi este ideală pentru a trece la acţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Luna Nouă ne provoacă la noi începuturi. Ce spun astrologii