Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei, 25 noiembrie. Schimbări majore în dragoste şi noroc la bani

Horoscop 25 noiembrie 2021. Astăzi, Luna, planeta emoţiilor, este în opoziţie cu Saturn, planeta disciplinei şi a limitării, dar face şi un aspect de cuadratură cu Uranus, planeta surprizelor.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.11.2021, 14:45

Vezi și

Este o zi cu energie de schimbare, indiferent dacă are loc pe plan profesional, amoros sau financiar. Ne putem face cunoscută poziţia pe o anumită temă sau chiar statutul dacă este nevoie să reamintim cuiva. Citeşte aici mai mult: Horoscop 25 noiembrie 2021. Noroc la bani și un moment în care merită riscat.

Horoscop 25 noiembrie 2021

Generozitatea de care dăm dovadă este un punct important astăzi. Mare atenţie să nu îi confundaţi sensul, pentru că azi tindem să fim "generoşi" cu laudele despre propria persoană. Nu este interzis să ne evidenţiem calităţile, dar doar după ce o facem dintr-o postură care nu poate fi contestată de nimeni. Fiţi informaţi, perfecţionaţi-vă pe un subiect şi apoi arătaţi ce puteţi. Acestea au fost informaţiile despre fenomenele de azi, să aveţi o zi inspirată. Însă nu uitaţi - schimbările sunt extrem de benefice azi.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Pe acelaşi subiect

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei, 25 noiembrie. Schimbări majore în dragoste şi noroc la bani