Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul şocant în care un bărbat, tatăl a opt copii, a murit chiar de ziua lui în timp ce încerca să facă poza 'perfectă' (Video)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit chiar de ziua lui după ce a căzut de pe un deal în timp ce încerca să facă poza 'perfectă'.

de Redactia Observator

la 09.01.2018 , 16:25

Momentul şocant în care un bărbat, tatăl a opt copii, a murit chiar de ziua lui în timp ce încerca să facă poza 'perfectă' - Daily Mail

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit chiar de ziua lui după ce a căzut de pe un deal în timp ce încerca să facă poza 'perfectă'.

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, bărbatul de 39 de ani, tatăl a opt copii, s-a urcat pe un deal din zona istorică a Castelului Urfa (sudul Turciei), pentru a face o poză în timp ce sare de pe o piatră.

Bărbatul se afla în zonă, acolo unde îşi serba ziua de naştere, alături de rude şi prieteni, la un restaurant.

Articolul continuă după reclamă

În momentul în care a sărit pentru ca fotograful să îl surprindă în aer, bărbatul s-a împedicat şi a căzut de pe deal, de la o înălţime de 45 de metri.

În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Inedit » Momentul şocant în care un bărbat, tatăl a opt copii, a murit chiar de ziua lui în timp ce încerca să facă poza 'perfectă' (Video)