Antena Meniu Search
x

Femeie mușcată de posterior de un șarpe, în timp ce stătea pe toaletă

O femeie din orașul Brisbane, Australia, a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce a fost mușcată de posterior de un șarpe uriaș, în timp ce stătea pe toaletă.

Femeie mușcată de șarpe
Șarpele care a mușcat-o pe femeie avea nu mai puțin de 1.5 metri - Jasmine Zeleny/Helen Richards via news.sky.com

O femeie din orașul Brisbane, Australia, a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce a fost mușcată de posterior de un șarpe uriaș, în timp ce stătea pe toaletă.

Nu mai puțin de 1.5 metri avea pitonul care a mușcat-o pe Helen Richards, în vârstă de 59 de ani, în cel mai sensibil loc și în cel mai neașteptat moment. 

Femeia se afla în vizită la o rudă când a avut loc incidentul. Din fericire, pitonul nu era unul veninos, iar rănile au fost superficiale. Sperietura, însă, a determinat-o pe Helen să-și schimbe complet rutina, atunci când se așează pe vasul de toaletă.

Într-o postare pe Facebook, un grup specializat în prinderea șerpilor a ținut să precizeze că femeia era "rușinată" de  faptul că a trebuit să explice bizara întâmplare. 

"A sărit destul de repede"

"A mers la baie și s-a pus pe toaletă, dar nu a aprins lumina. Cam pe la jumătate a simțit că ceva o mușcă de posterior. După cum vă puteți imagina, a sărit destul de repede. S-a întâmplat foarte rapid, inițial a crezut că e o broască", se explică în postare. 

"Bineînțeles, a descoperit că nu e o broască, ci un piton, care s-a speriat la fel de mult ca și ea. Singura ieșire a șarpelui a fost blocată și a mușcat din frică. După aia nu a mai avut un comportament defensiv", au mai scris specialiștii, în postarea de pe Facebook.

Potrivit Sky News, cei care au scos reptila din vasul de toaletă au ajutat-o pe femeie cu un antiseptic, pentru a curăți rana, după care au eliberat șarpele în natură.

Îndepărtatul continent se confruntă cu un val de căldură, iar temperaturile au atins 46.2 grade Celsius - cea mai ridicată valoare înregistrată vreodată într-un oraș din Australia. Acesta ar fi motivul, cred experții, pentru care șarpele s-a adăpostit în vasul de toaletă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Femeie mușcată de posterior de un șarpe, în timp ce stătea pe toaletă