Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii vor face mai multe călătorii scurte pe parcursul aceste zile. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a ajuta pe cineva drag.

****

Va fi o zi o zi lipsită de stres pentru Tauri, iar stelele sunt de acord să le ofere toate condiţiile pentru succes.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Veşti bune pentru Gemeni astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

****

Nativi Rac! Profitaţi de răgazul care vi se oferă astazi, pentru că NU va fi o piedică, ci un bonus de timp de care aveaţi nevoie. Folosiţi-vă de orele primite cadou.

****

Pentru Lei, banii vin şi se duc cât ar clipi. Dar NU contează că dispar atât de repede ci datorită lor vor scăpa de datorii.

****

Astăzi Fecioarele au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

****

Balanţele vor avea motive reale de bucurie. Copii sunt mororul tuturor activităţilor interesante de azi şi reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă.

****

Cea mai sensibilă parte a Scorpionilor este viaţa amoroasă. Cel mai important este să fie loiali şi să stea departe de tentaţii.

****

Dacă îşi doresc o zi liniştită, Săgetătorii NU trebuie să-şi mai neglijeze sănătatea.

****

Modul în care Capricornii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a-şi organiza vacantţ mult dorită.

****

Pe Vărsători îi aşteaptă o zi excelentă în plan sentimental, si vor fi orbiti de stralucirea unei persoane pe care o vor intalni.

****

Îar Peştii vor începe ziua puţin cam încordaţi, o discuţie începută cu păersoana iubită se pare ca îî va afecta destul de mult.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 10 August 2017