Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei: 18 Septembrie 2017

Horoscopul zilei: 18 Septembrie 2017

de Redactia Observator

la 18.09.2017 , 09:02

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu dreptul. Vor avea parte de rezultate satisfăcătoare în plan profesional astăzi.

****

Taurii ar face orice altceva numai să muncească, nu. Însă se vor conforma şi reuşesc cu greu, ce-i drept, să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt luaţi în vizor de către şefi. Nu este vorba despre o greşeală pe care au făcut-o, ci despre o promovare. Aşa că vor avea motive să sărbătorească!

****

Racii se simt neglijaţi şi abandonaţi de către persoana iubită, iar asta îi face să fie morocănoşi şi fără chef de vorbă.

****

Pentru nativii Leu astrele indică o zi bună. Multe dintre aşteptările lor se vor materializa. Însă, e absolut necesar să aibă şi răbdare.

****

Fecioarele sunt foarte binedispuse. Orice le-ai spune sau cere NU te refuză, aşa că dacă vreţi să scăpaţi de ceva sarcini astăzi puteţi apela cu încredere la ele.

****

Balanţele sunt nervoase din cauza unor neînţelegeri în familie. Au şi ele partea lor de vină pentru că NU renunţă la încăpăţânare şi orgoliu.

****

Scorpionii îşi urmăresc interesele şi NU uită nicio clipă de ele. Sunt perseverenţi aşa că NU e de mirare că vor avea parte de multe reuşite.

****

Săgetătorii sunt gata de petrecere. Nu le stă gândul decât la distracţie, şi în cazul în care aveţi planuri legate de serviciu cu ei, mai bine renunţaţi, sau amânaţi.

****

Pentru Capricorni se anunţă o zi norocoasă! S-ar putea alege cu ceva bani astăzi, iar persoana iubită la va oferi toata dragostea de care vor avea nevoie.

****

Vărsătorii sunt binedispuşi şi au un simţ al umorului molipsitor. Se anunţă o zi plină de zâmbete.

****

Iar Peştii au mereu vorbele la ei. Chiar dacă NU au dreptate în multe situaţii, puterea lor de convingere este uimitoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 18 Septembrie 2017