Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii îşi vor recăpăta liniştea. Datorită înţelepciunii lor, vor reuşi să clarifice anumite neînţelegeri din relaţia de cuplu.

****

Taurii NU au motive să fie indispuşi astăzi. Vor fi protagoniştii unor întâmplări impresionante, care le vor face ziua frumoasă.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii au nevoie urgent de o binemeritată pauză în plan profesional. Suprasolicitarea din ultima vreme le-a cam pus capac.

****

Se anunţă o zi liniştită pentru Raci. Râd mult şi uită de griji, iar diseară ar putea merge la o cină romantică.

****

Leii se simt foarte bine în pielea lor şi vor fi mulţumiţi de tot ce li se va întâmpla. Cu siguranţă vor însenina ziua persoanelor cu care se vor intersecta.

****

Fecioarele sunt şi ele zâmbitoare şi reuşesc să atragă cu zâmbetul lor persoane alături de care vor începe o afacere profitabilă. În plan emoţional vor primi o veste pe care o tot aşteaptă de ceva timp.

****

Şansa le surânde astăzi Balanţelor şi vor reuşi să ducă la bun sfârşit un proiect început cu multă vreme în urmă.

****

Scorpionii NU reuşesc să se implice aşa cum ar trebui în proiectele de la serviciu. În plan sentimental însă, lucrurile decurg perfect.

****

Săgetătorilor le merge bine în dragoste, însă la serviciu lucrurile cam scârţâie. Important e să-şi păstrateze calmul şi totul se va rezolva.

****

Capricornii sunt cam irascibili astăzi şi NU prea au chef de vorbă. Pe seara însă, vizita unor prieteni îi va binedispune.

****

Vărsător sunt hotărâţi să înceapă o afacere nouă, astrele le sunt favorabile, aşa că pot miza pe succes.

****

Iar Peştii vor afla un lucru neplăcut în prima parte a zilei despre un partener de afaceri. Nu e cazul să-i alarmeze şi pe cei din jur, indicat ar fi să rezolve lucrurile între patru ochi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 19 Iulie 2017