Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii au nevoie de mai mult curaj. Primesc oferte care le-ar putea aduce bani frumoşi, însă lipsa curajului îi ţine în loc.

****

Taurii de-abia aşteaptă să se relaxeze în zilele care urmează, însă până una, alta, trebuie să-şi termine activităţile profesionale.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii trec cu zâmbetul pe buze peste toate obstacolele care le ies în cale! Sunt foarte binedispuşi şi NU au de gând să renunţe la această stare.

****

Racii sunt apreciaţi de către şefi, ideile lor pline de inspiraţie le pot aduce o mărire de salatiu.

****

În schimb Leii vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-şi putea pune ideile neobişnuite în practică. Şi vor fi surprinşi să vadă că au parte de atâta susţinere.

****

Fecioarele vor face lumină în anumite probleme de natură familială şi acest lucru le va da încredere şi le va furniza energie pentru întreaga zi.

****

Nativii din zodia Balanţei vor avea ceva problem în relaţia de cuplu din cauza orgoliului nemăsurat. Ar trebui să mai lase de la ele pentru a NU isca discuţii.

****

Scorpionii sunt cam delăsători în ceea ce priveşte sănătatea şi NU e deloc bine. Ar fi indicat să se mai si odihnească.

****

Săgetătorii spun multe lucruri nelalocul lor, însă NU o fac cu rea intenţie, ci pentru că sunt foarte stresaţi. Îndatoririle profesionale le cam dau bătăi de cap.

****

Capricornii întâmpină ceva probleme la serviciu, însă NU-şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

****

Varsatorii NU stau locului o clipă. Sunt foarte agitaţi, duc lipsă de concentrare şi riscă sa NU finalizeze niciun proiect din plan.

****

Iar Peştii rezolvă toate problemele familiale astăzi, sunt foarte activi, aşa că pe seară îşi vor permite să se relaxeze alături de familie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 20 Iulie 2017