Antena Meniu Search
x

Impresionant! La 15 ani este supranumit "Lupul din Walthamstow", după ce a cladit o afacere vanzand produse in scolile din Londra (FOTO)

Un adolescent de numai 15 ani a primit supranumele de "Lupul din Walthamstow", cu trimitere la "Lupul de pe Waal Street", dupa ce a cladit o afacere vanzand produse in scolile din Londra, scrie Daily Mirror.

Un adolescent de numai 15 ani a primit supranumele de "Lupul din Walthamstow", cu trimitere la "Lupul de pe Waal Street", după ce a cladit o afacere vanzand produse in scolile din Londra, scrie Daily Mirror.

La doar 12 ani, Nathan John-Baptiste a inceput o afacere, vanzand gustări si bauturi in timpul pauzelor, la scoala la care invata. Apoi, cererea fiind foarte mare, si-a deschis "un magazin" in  toaleta scolii.

Baiatul a declarat, pentru The Sun, ca a fost inspirat sa se dedice lumii afacerii, dupa ce a auzit vorbindu-se despre un milionar.

Pe acelaşi subiect

Afacerea a devenit una infloritoare, astfel ca baiatul a inceput sa vandă tot felul de produse.

Elevii isi plaseaza comenzile prin intermediul aplicatiei Snapchat.

"Nimeni nu facut ceea ce am facut eu. Altii au vandut dulciuri, dar eu am creat un imperiu", a declarat Nathan.

In prezent, afacerea generează venituri de aproximativ 50.000 de lire sterline pe an, iar Nathan are 11 angajati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Impresionant! La 15 ani este supranumit "Lupul din Walthamstow", după ce a cladit o afacere vanzand produse in scolile din Londra (FOTO)