Antena Meniu Search
x

Medicamentul tău natural! PLANTA care îți este des leac în funcție de ZODIE

Care este planta-medicament la care poți apela atunci când nu te simți în formă

Care este planta-medicament la care poți apela atunci când nu te simți în formă

BERBEC

Eşti foarte dinamic, de aceea, consumi mai multă energie decât alte persoane. Foloseşte păducelul, în special în perioadele stresante, căci te va calma şi îţi va proteja inima.

TAUR

Pentru că eşti un gurmand desăvârşit, ai nevoie de o plantă care să îţi protejeze stomacul. Mentă reglează sistemul digestiv, alături de sparanghel, anghinare, mere şi fructe de pădure.

GEMENI

Busuiocul este planta Gemenilor. Eşti predispus la afecţiuni respiratorii, iar busuiocul are multiple beneficii în cazul acestora. Mai poţi consuma migdale, morcovi şi mazăre.

RAC

Ai probleme cu stomacul şi cu retenţia de lichide. Pentru tine este indicat tarhonul, un bun tonic. Racilor le mai sunt recomandate legume precum: varza, sfecla şi napii.

LEU

Leului îi este recomandată rostopasca. Această plantă este excelentă în afecţiunile inimii, în special hipertensiune şi tahicardie. Ar mai fi bine să mănânci orez, urzici, ştevie şi spanac.

FECIOARĂ

Fecioarele au o sensibilitate mare la stres, aşa că ar fi bine să consume rozmarin. De asemenea, să ai mereu în frigider cartofi, gulii, ţelina şi sfeclă.

BALANŢA

Balantele pot suferi de afecţiuni ale coloanei. Este foarte bun ardeiul iute, pentru a te menţine sănătos. Adaugă în dieta sparanghel şi cereale integrale.

SCORPION

Poţi suferi de probleme ale sistemului reproducător sau de afecţiuni ale colonului. Foloseşte porumbarul, care are proprietăţi antiseptice. Este bine să mănânci ardei gras şi iute, ceapă roşie şi verdeţuri.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt predispuşi la probleme biliare sau cu pancreasul. Include cât mai mult usturoi în dieta ta. Mai poţi consuma ceapă, ţelina şi fructe ce conţin vitamina C.

CAPRICORN

Capricornii pot avea probleme cu oasele, de aceea este recomandată tătăneasă. Această plantă are excelente proprietăţi anti-inflamatorii. Consumă alimente bogate în fier şi magneziu.

VĂRSĂTOR

Ai sistemul nervos extrem de sensibil, astfel că este bine să bei ceai de valeriană, datorită proprietăţilor sale calmante. De asemenea, consuma nuci şi migdale.

PEŞTI

Dacă eşti Peşti, înseamnă că ai o sensibilitate la frig, de aceea răceşti foarte uşor. Bea în permanenţă ceai de tei, care să prevină infecţiile respiratorii. Încearcă să consumi cât mai multe fructe şi legume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Medicamentul tău natural! PLANTA care îți este des leac în funcție de ZODIE