Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua Izabelei s-a transformat în 'Revelion la Fane Breşteanu'. Peste 5.000 de oameni aşteaptă petrecerea de sfârşit de an!

După fenomenul 'Ziua Izabelei', românii au inventat un nou eveniment: 'Revelion la Fane Breşteanu'. Peste 5.000 de oameni au confirmat că vin la petrecere.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 16:25

După fenomenul 'Ziua Izabelei', românii au inventat un nou eveniment: 'Revelion la Fane Breşteanu'. Peste 5.000 de oameni au confirmat că vin la petrecere.

După ce a devenit 'vedetă' pe Facebook, Fane Breşteanu, un tânăr din judeţul Dolj, s-a transformat în noua 'Izabela'.

Cu ajutorul unui LIVE pe reţeaua de socializare prin care a arătat lumii modul în care se distrează alături de prietenul Marcu şi care a fost văzut de peste 1.000.000 de oameni, Fane a ajuns vedetă.

Articolul continuă după reclamă

Inventivi din fire, tinerii de pe Facebook au creat un eveniment denumit 'Revelion la Fane Breşteanu' şi chiar au invitat câteva persoane publice precum Dani Mocanu, Cristian Pomohaci, Dan Negru sau Benone Sinulescu.

"Va asteptam la Fane cu sape, cu topoare, cu sabii, cu sarmale, cu spirt Mona, cu ce o fi sa o facem lata", este descrierea evenimentului la care au anunţat deja că participă peste 5.000 de oameni, în timp ce alţi 10.000 s-au arătat doar... interesaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Ziua Izabelei s-a transformat în 'Revelion la Fane Breşteanu'. Peste 5.000 de oameni aşteaptă petrecerea de sfârşit de an!