Antena Meniu Search
x

Casele de modă se bat pe Andreea Diaconu

Cel mai în vogă fotomodel românesc face furori într-o reclamă pentru o celebră marcă internaţională de îmbrăcăminte.

Vezi și

Cel mai în vogă fotomodel românesc face furori într-o reclamă pentru o celebră marcă internaţională de îmbrăcăminte. Andreea Diaconu se poate lăuda inclusiv cu cele mai frumoase pictoriale în reviste de modă. Vogue, de exemplu, i-a rezervat un material amplu despre cum şi unde îşi petrece românca vacanţa de vară.

Cu un trup de zeiţă şi un chip ce emană naturaleţe, Andreea Diaconu are, la cei 23 de ani ai săi, toată lumea modelingului la picioare. Ultima ei colaborare cu o casă de modă franţuzească, i-a adus sute de mii de euro în buzunar. A filmat 15 secunde pentru un clip publicitar. Excursie la ţară între fete!

Fineţea şi seriozitatea româncei i-au asigurat o ascensiune spectaculoasă în modă şi e răsfăţata marilor designeri. Numai în acest sezon, Diaconu e imaginea caselor de modă Ralph Lauren, Boss Orange sau Giuseppe Zanotti.

A strâns deja o avere de aproape 3 milioane de dolari. Numai în 2014, românca are 11 coperte şi pictoriale în CV. Unul impresionant. Şi-a început cariera în modeling la vârsta de 14 ani iar la 20 de ani s-a stabilit la New York-ului.

De-a lungul anilor a prezentat pentru Chanel, Dolce and Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani. Andreea este a doua româncă care a reuşit să apară în catalogul celebrei case de modă Victoria's Secret.

De atfel, desprea ea se zvoneşte că anul acesta va defila inclusiv în prezentarea de modă Victoria's Secret. Ar fi prima româncă din acest spectacol fabulos. Secretul succesului ei este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Casele de modă se bat pe Andreea Diaconu