Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 18 septembrie: săptămâna începe cu vești neașteptate, care pot aduce schimbări în carieră, dar și în plan financiar

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu dreptul. Vor avea parte de rezultate satisfăcătoare în plan profesional astăzi.

de Redactia Observator

la 18.09.2017 , 11:16

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu dreptul. Vor avea parte de rezultate satisfăcătoare în plan profesional astăzi.

****

Taurii ar face orice altceva numai să muncească, nu. Însă se vor conforma şi reuşesc cu greu, ce-i drept, să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Vezi și

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt luaţi în vizor de către şefi. Nu este vorba despre o greşeală pe care au făcut-o, ci despre o promovare. Aşa că vor avea motive să sărbătorească!

****

Racii se simt neglijaţi şi abandonaţi de către persoana iubită, iar asta îi face să fie morocănoşi şi fără chef de vorbă.

****

Pentru nativii Leu astrele indică o zi bună. Multe dintre aşteptările lor se vor materializa. Însă, e absolut necesar să aibă şi răbdare.

****

Fecioarele sunt foarte binedispuse. Orice le-ai spune sau cere NU te refuză, aşa că dacă vreţi să scăpaţi de ceva sarcini astăzi puteţi apela cu încredere la ele.

****

Balanţele sunt nervoase din cauza unor neînţelegeri în familie. Au şi ele partea lor de vină pentru că NU renunţă la încăpăţânare şi orgoliu.

****

Scorpionii îşi urmăresc interesele şi NU uită nicio clipă de ele. Sunt perseverenţi aşa că NU e de mirare că vor avea parte de multe reuşite.

****

Săgetătorii sunt gata de petrecere. Nu le stă gândul decât la distracţie, şi în cazul în care aveţi planuri legate de serviciu cu ei, mai bine renunţaţi, sau amânaţi.

****

Pentru Capricorni se anunţă o zi norocoasă! S-ar putea alege cu ceva bani astăzi, iar persoana iubită la va oferi toata dragostea de care vor avea nevoie.

****

Vărsătorii sunt binedispuşi şi au un simţ al umorului molipsitor. Se anunţă o zi plină de zâmbete.

****

Iar Peştii au mereu vorbele la ei. Chiar dacă NU au dreptate în multe situaţii, puterea lor de convingere este uimitoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 18 septembrie: săptămâna începe cu vești neașteptate, care pot aduce schimbări în carieră, dar și în plan financiar