Antena Meniu Search
x

Video Doamnele din Parlament se mândresc cu bijuterii de zeci sau sute de mii de euro. Gabriela Firea și Laura Vicol conduc topul averilor

Grea misiune au soții doamnelor deputat și senator de 8 martie. O simplă citire a multor declarații de avere dă frisoane pe șira spinării oricărui bărbat care ar vrea să cumpere o bijuterie. Ori au, ori nu vor. Cele mai multe, de fapt, spun că-și doresc doar linişte, pentru că bijuteriile nu sunt atât de importante. Mai ales când au deja unele care valorează zeci, poate chiar sute de mii de euro.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 03.03.2021, 23:18

Vezi și
  • Doamnele din Parlament au bijuterii chiar și de sute de mii de euro
  • La Camera Deputaților topul averilor doamnelor este condus de deputata Laura Vicol, iar la Senat de Gabriela Firea

Cristina Dinu, deputat PSD: Nu am foarte multe bijuterii, imi plac bijuteriile ca oricărei femei.

Poate nu multe, dar sigur scumpe. Deputata PSD, Cristina Dinu, a consemnat în declaraţia de avere bijuterii de 10.000 euro. Colega de partid, Carmen Holban, e ceva mai prețioasă: 15 mii de euro. Miercuri, purta unele ceva mai ieftine.

Carmen Holban, deputat PSD: Perlele nu sunt veritabile, dar consider că este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Perle veritabile are însă senatoarea Elena Spătaru, de la USR PLUS. Liberala Nicoleta Paulic deţine bijuterii şi ceasuri de 55.000 de euro. O cutie la fel de scumpă are și senatoarea Roberta Anastase. Laura Fulgeanu de la PSD, cu bijuterii declarate de doar 8.000 de euro spune că are alte preferințe.

Laura Fulgeanu, senator PSD: Cred că cele mai de preţ bijuterii ale mele sunt cei 3 copii ai mei.

Adevărata investiție: valoarea sentimentală

Mai toate spun că valoarea sentimentală a bijuteriilor contează.

Laura Banu, senator PNL: Ne plac şi bijuteriile. Care este cea mai scumpă? Cred că ceva de 2.000 euro. Un set de cercei cu inel şi brăţară. Este adus de soţul meu.

Doamnele din Parlament nu investesc doar în metale prețioase, ci și-n cărămizi scumpe. Deputata Olivia Morar are peste 15 case în toată țara.

Olivia Morar, deputat PNL: Nu investesc în bijuterii.

La Camera Deputaților topul averilor doamnelor este condus de deputata Laura Vicol care are bijuterii, ceasuri, genţi şi tablouri în valoare de 750.000 de euro. La Senat topul e condus de Gabriela Firea, care deţine bijuterii şi tablouri de aproximativ 240.000 de euro. Nici Raluca Turcan şi Alina Gorghiu, de la PNL, nu fac notă discordantă. Ministrul Muncii şi-a cumpărat, în timp, bijuterii de 12 mii de euro. Iar senatoarea Alina Gorghiu deţine, împreună cu soţul, bijuterii de 83 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Doamnele din Parlament se mândresc cu bijuterii de zeci sau sute de mii de euro. Gabriela Firea și Laura Vicol conduc topul averilor