Antena Meniu Search
x

(P) Virgil Pruteanu a lansat programul online de exerciții pentru prevenția și tratarea durerilor de spate

Virgil Pruteanu a lansat o nouă platformă, prin intermediul căreia urmează să lanseze o serie de programe online. Celebrul chiropractician din Constanța a finalizat deja primul program, care este adresat persoanelor care vor să prevină, să amelioreze sau să trateze durerile de spate.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 11:13

(P) Virgil Pruteanu a lansat programul online de exerciții pentru prevenția și tratarea durerilor de spate
(P) Virgil Pruteanu a lansat programul online de exerciții pentru prevenția și tratarea durerilor de spate

Acest program presupune efectuarea unor exerciții până la limita de durere și este pretabil pentru durerile din partea de mijloc a spatelui, durerile de spate din zona bazinului, durerile din partea de sus a spatelui și pentru durerile din zona coloanei vertebrale.

Este un program complet, structurat pe 7 zile, care trebuie să fie repetat în 4 luni consecutive, odată pe lună, pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește îmbunătățirea mobilității și a flexibilității coloanei vertebrale.

Virgil Pruteanu a fost fizioterapeutul Lotului Olimpic de Haltere timp de 5 ani și a lucrat cu numeroși sportivi din diverse discipline, printre care se regăsesc și o serie de campioni mondiali: Elena Andrieș, Loredana Toma, Răzvan Martin, Roxana Cocoș, Bianca Costea, Gabriel Sîncrăian, Rareș Dumitrescu și Ronald Gavril.

Pruteanu este chiropractician avizat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România și certificat internațional de către Institutului Ackermann din Suedia. Câteva dintre metodele de terapie aplicate de acestea sunt considerate ca fiind o formă de artă în anumite părți ale globului.

Cele aproape două decenii în care a învățat diverse practici terapeutice de la maeștri de pe trei continente și a tratat mii de persoane nu au fost trecute cu vederea: în anul 2020, Terapia Virgil Pruteanu a primit „Premiul special pentru inovații în sănătate” în cadrul galei „Topul național al firmelor private din România”.

Virgil Pruteanu îi sfătuiește pe urmăritorii săi să recurgă numai la chiropracticieni certificați, deoarece aceștia pot trata în mod eficient fiecare pacient, în funcție de diagnostic, aplicând mișcările precise de care este nevoie, fără nici un fel de riscuri.

Programele online propuse de Virgil Pruteanu au fost conceput pentru a elimina cât mai rapid durerile din intimitatea propriei locuințe. Puteți găsi mai multe detalii despre varianta digitală a Terapiei Virgil Pruteanu pe site-ul pruteanuonline.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » (P) Virgil Pruteanu a lansat programul online de exerciții pentru prevenția și tratarea durerilor de spate