Antena Meniu Search
x

Calugarul travestit trimitea poze prietenilor cu el in manastiri

Pentru inceput o sa-i spunem calugarul travestit. Are prea multe fete si prea multe identitati. Pacatele sunt si ele pe masura. Calugarul hot si travestit trimitea poze prietenilor cu el in manastiri. Lumea calugariei nu era asa de inchisa cum spun dogmele

Vezi și

Atat de diferiti si totusi. aceiasi. Sau aceeasi. De regula, genul face diferenta. Personajul nostru este exceptia de la regula. De fapt, de la reguli. Ca sa nu fim acuzati de carenta gramaticale, calugarului travestit o sa-i spunem simplu-ea.

Imaginile din 2006 arata ca Cecille del Sol sau Sorin Matei - asa cum l-au numit parintii la botez - participa la concursul Miss Travestit. A castigat doar un premiu de consolare, iar imaginile o surprind tare nemultumita. In breasla sa era, insa, apreciata. “O persoana care este gay si are feminitate niciodata nu putea sa dea alura de golan. Era un tip ok, de viata. Ne machiam impreuna”, a spus Petruta, un membru al trupei “Veveritele Vesele”.

Cand s-a lepadat de lumea. sa zicem artistica, nu e foarte clar inca. Motivele mirene nu le stim. Iar pe celelalte, nu le intelegem. “Ca s-a calugarit, am aflat de la un prieten comun care mi-a aratat niste poze. Am ramas total socat”, a mai afirmat Petruta.

Dogmele spun, insa, ca lumea calugarilor trebuie sa fie inchisa. Faptul ca trimitea poze era semn ca o viata dupa voia lui Dumnezeu nu era potrivita si pentru fratele Andrei. In 2010, staretul de la manastirea Nicula si-a dat seama de asta. I-a descoperit trecutul si l-a indemnat sa faca ucenicie in alta parte.

La manastirea Bobota - acolo unde Cecille del Sol a urcat prima treapta in lumea calugariei - comunitatea e revoltata. “Sa-l verifice, sa vada de unde provine si pe unde a mai fost”, sustine un domn.

Oamenii cer reguli noi in manastiri. Verificari stricte, ca lumea profana sa fie pastrata departe de casa Domnului. Lumea din Bobota se intreaba si cum Cecille del Sol a depus juramant de calugar. Mai ales ca, ucenicia a facut-o acolo mai putin de un an, iar regulile spun ca e nevoie de cel putin trei ani. A primit si functii. Casier fiind a ajuns sa aiba pe mana aproape 7.000 de euro. Disparuti acum cu tot cu Cecille del Sol sau Fratele Andrei sau Sorin Matei Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Calugarul travestit trimitea poze prietenilor cu el in manastiri