Antena Meniu Search
x

Detalii şocante despre moartea cumplită a celor cinci tineri care au ars de vii în accidentul de la Suceava!

Şoferul voia să testeze noul bolid şi ar fi gonit pe şosea cu peste 200 de kilometri pe oră. Ultimele clipe au fost filmate chiar de tânărul de la volan.

Vezi și

Şoferul voia să testeze noul bolid şi ar fi gonit pe şosea cu peste 200 de kilometri pe oră. Ultimele clipe au fost filmate chiar de tânărul de la volan. Câteva secunde mai târziu, într-o curbă, a pierdut controlul şi şi-a condus prietenii spre moarte. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

"Cand s-au intors veneau cu viteza. Beniamin, nepotul, a zis vai, cat e acolo in bord? Astalalat a spus ca 280, soferul. Si a zis, vai de mine, lasa mai incet", povesteşte Mihaela Paraliuc, mătuşa lui Beniamin şi a lui Emanuel, 

Au fost ultimele cuvinte ale lui Beniamin. Câteva secunde mai târziu, maşina în care se mai aflau Emanuel, fratele său, şi alţi trei prieteni a intrat pe contrasens.

Cei cinci prieteni se întorceau de la Suceava, de la petrecerea de Halloween. Ciprian, tânărul de 26 de ani, de la volan, ar fi vrut să testeze limitele bolidului pe care abia îl cumpărase.

Gonea nebuneşte spre Gura Humorului. Într-o curbă a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. A lovit în plin o furgonetă, iar din impact, maşina a fost aruncată într-un alt autoturism. Ultimele clipe ale celor cinci tineri au fost filmate chiar de unul dintre ei. 

Deşi răniţi şi ei, şoferii celorlalte două autovehicule au încercat să ajute. Nu s-au putut apropia prea mult însă. Flăcările au topit şi jantele de aluminiu ale maşinii, care au punctul de topire la temperaturi uriaşe. 

Până la sosirea primelor echipaje de intervenţie, cei cinci au ars de vii. Mama celor doi fraţi, Emanuel şi Beniamin, a privit teribila veste în Italia. 

Ancheta va stabili ce anume a produs incendiul, dar şi dacă şoferul băuse sau consumase alte substanţe înainte de a goni spre moarte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante despre moartea cumplită a celor cinci tineri care au ars de vii în accidentul de la Suceava!