Antena Meniu Search
x

Coadă de dricuri la morga Spitalului Județean Craiova. Manager: ”Nu programăm decesele”

Imagini de coșmar au fost surprinse la Craiova, unde mai multe dricuri au format o coadă la morga Spitalului Județean de Urgență, în timp ce așteptau să preia persoanele decedate. Imaginile au fost postate de un craiovean pe platforma Reddit.com.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.11.2020, 20:58

Coadă de dricuri la morga spitalului Craiova
Coadă de dricuri la morga spitalului Craiova - reddit.com/whoislucian
  • Imaginea de coşmar a fost postată de un craiovean pe Internet.
  • Managerul spitalului a declarat că s-a întâmplat marți, când au fost înregistrate multe decese în rândul pacienților unității medicale.

Managerul spitalului de Urgență din Craiova, Laurențiu Ivanovici, a confirmat autenticitatea fotografiilor pentru Gazeta de Sud și a declarat că ele au fost făcute marți, când au fost înregistrate multe decese în rândul pacienților unității medicale.

15 decedați au fost ”eliberați” într-o singură zi

„Nu programăm decesele… Marţi şi miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marţi. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul SJU Craiova, Laurenţiu Ivanovici, pentru GdS.

Potrivit managerului spitalului, în acea zi au fost predate familiilor trupurile neînsufleţite a 15 persoane, 13 fiind pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 care au decedat în spital. 

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți Covid”, a menționat Laurențiu Ivanovici.

A doua zi, miercuri, au fost înregistrate în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova alte cinci decese, conform sursei citate.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Coadă de dricuri la morga Spitalului Județean Craiova. Manager: ”Nu programăm decesele”