Antena Meniu Search
x

În hipermarketuri sunt deja cozi: după ospăţul de Crăciun, românii pregătesc meniul de Revelion

După masa de Crăciun, românii sunt pregătiţi pentru un nou dezmăţ gastronomic! Cu trei zile înainte de Revelion, au umplut iarăşi marile magazine

Vezi și

După masa de Crăciun, românii sunt pregătiţi pentru un nou dezmăţ gastronomic! Cu trei zile înainte de Revelion, au umplut iarăşi marile magazine, înarmaţi cu liste, răbdare şi unii chiar cu salariul pe o lună.

Cu un ochi de expert, un tată de familie inspectează fiecare halcă de carne. A venit în Obor cu o misiune clară. 

Aşa că puţini se mai uită la bani, atunci când aleg meniul pentru noaptea dintre ani. În prag de Revelion, listele sunt lungi şi coşurile pline. 

Pierdut printre muşteriii care planifică masa de Anul Nou, acest tânăr a ales doar câteva copane. Revelionul îl va face la restaurant, iar motivul este înduioşător.

Şi cei care vor întâmpina noul an în deplasare îşi fac provizii serioase. Şampania, vinul şi baxurile cu sucuri sunt primele pe lista de cumpărături. 

Comercianţii se aşteaptă ca azi şi mâine să aibă să aibă cele mai multe vânzări. De Crăciun, românii au bătut deja recordul la cumpărături: într-o singură zi, au lăsat într-un singur hipermarket peste cinci milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În hipermarketuri sunt deja cozi: după ospăţul de Crăciun, românii pregătesc meniul de Revelion