Antena Meniu Search
x

Escrocii încearcă în continuare să facă bani prin metoda "Accidentul". Numai că unii pesionari au fost mai vigilenţi decât tâlharii

Escrocii continuă să facă bani prin metoda "Accidentul"! Numai că nu toţi oamenii le pică în plasă.

Vezi și

Escrocii continuă să facă bani prin metoda "Accidentul"! Numai că nu toţi oamenii le pică în plasă. O familie din Constanţa a realizat din timp că s-ar putea să fie o înşelătorie la mijloc.

Era după miezul nopţii când a sunat telefonul fix. La celălalt capăt al firului o tânără plângea şi îşi anunţa tatăl că a căzut şi are două fracturi la coloana vertebrală. Bărbatul a simţit atunci că s-a prăbuşit Cerul.

La telefon a intervenit un bărbat care s-a prezentat ca fiind medic. I-a explicat omului cât de gravpă e starea fiicei lui şi cât îl costă viaşa acesteie.

Gheorghe Burlei deja se gândea de unde să facă rost de bani. Un detaliu, însă, i-a făcut pe escroci să se dea de gol.

Cei doi bătrâni au trăit emoţii uriaşe în acea noapte. Vecinii au aflat povestea soţilor. 

Cert este că escrocii au început anul în forţă.

Marius Niculescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa: "Pe data de 2 ianuarie am avut două cazuri. Un bărbat de peste 80 de ani a fost sunat pe fix de o voce care a spus ca e medic şi i-a cerut sumă importantă de bani pt operaţia unei rude. Această info dură îi determină pe fond emoional să cedeze şi să intre în vorbă cu infractorul."

În ultimul an şi jumătate, polițiștii constănţeni au primit 134 de plângeri legate de tentative de înșelăciune prin metoda accidentul. 114 persoane au fost înșelate şi pagubele se ridică la sute de mii de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Escrocii încearcă în continuare să facă bani prin metoda "Accidentul". Numai că unii pesionari au fost mai vigilenţi decât tâlharii