Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Camatarii, in afara inchisorii. Ce preocupari au membrii familiei Balint

In sala de judecata, infractori si santajisti. Acasa, pianisti si viitori avocati. Pe scurt, familia Camatarilor. Desi acuzati ca au incalcat frecvent legea, membrii familiei Balint au si preocupari deloc de judecat.

Vezi și

Daca cei mai mari se lupta cu legea, urmasii lupta sa nu le calce pe urme. Reporterii Observator au intrat astazi in casa lor si va prezinta celalalta fata a camatarilor

„El imi zicea: stiu ca ti e greu acuma, stiu ca nu ma intelegi, dar o sa imi multumesti mai tarziu”, cuvintele lui Sile Camataru catre fiul sau nu aveau  legatura cu greutatile de dupa gratii pe care si Mario le-a simtit cat timp a fost inchis.

Scoala, scoala si iar scoala. Pentru ca a zis: uite ce s a intamplat cu mine. O mare parte din viata mea s-a dus”, spune Mario Balint, fiul lui Sile.

Mai exact, noua ani din viata. Atat a stat inchis Sile. Salile de judecata au devenit tema de studiu pentru fiul cel mare. A dat la drept.

Pana va profesa in avocatura, are alte planuri, mai practice: “Vrem sa deschidem o afacere. Vrem sa facem orice. Ca sa fie familia mea linistita, putem sa vindem si in piata, la o taraba”.

Fiica lui Sile are alte preocupari, artistice: “Tatal meu imi spunea ca eu sunt talentul familiei. Ii cantam in fiecare zi si isi aducea toti prietenii acasa.

Dar rar a impartit bucuria reusitelor cu tatal ei: “La scoala, cand se inmanau diplomele si erau ceremoniile de premiere, toti parintii erau alaturi de copiii lor”.

Dupa ultima eliberare a tatalui ei, nu a ratat nicio ocazie de a imortaliza momentele in care Sile era prezent.

Dor de tata ii este si mezinei familiei. Alt copil, alta pasiune: engleza.

Activitatile de la scoala o ajuta pe Sara sa mai uite de lipsa tatalui ei. Ea si fratii sai mai au de asteptat pana il vor revedea acasa. Sile Camataru este in arest preventiv, iar procesul este abia la inceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Camatarii, in afara inchisorii. Ce preocupari au membrii familiei Balint