Antena Meniu Search
x

Explozie la Păuneşti. Hoţii au plecat cu mâna goală, după ce au aruncat un bancomat în aer | Video

Se ţin lanţ jafurile la bancomate, şi toate după metode brutale. Azi-noapte, hoţii au dat o spargere la o bancă din Vrancea, doar că nu au reuşit să fure nimic. Poliţia a organizat filtre în tot judeţul pentru a-i prinde.

de Simona Simionescu

la 03.10.2020, 23:34

Vezi și
  • Localnicii au crezut că este cutremur
  • Hoţii au aruncat un bancomat în aer

În toiul nopţii, locuitorii comunei Păuneşti au fost treziţi de un zgomot puternic.

Bărbat: "Am crezut că e cutremur, soţia era trează. Şi când ne-am uitat pe geam era plin de fum toată partea din faţa a blocului, aici"

La parterul blocului, bancomatul fusese smuls din perete de suflul expoziei. Vecinii au apucat să-i vadă şi pe spărgători şi au reacţionat imediat.

Bărbat: "Am văzut două persoane fugind, am strigat la ieri, s-au dus la maşină, au pornit, au plecat spre Domneşti, am anunţat 112"

Pe lumină, locuitorii comunei s-au transformat în detectivi.

Primarul nu îşi explică cum s-a întâmplat.

Primar Gheorghe Popa: "Eu am paza in comuna. Chiar gardianul de serviciu a plecat la ora 3 si 20 de aici. Nu a vazut nimic, nu a auzit nimic"

Deocamdată, hoții nu au fost prinși. Poliţia a organizat filtre în tot judeţul pentru a-i găsi. Între timp, a fost stabilită şi paguba.

Lidia Braşoveanu, IPJ Vrancea: "Din primele cercetari s-a stabilit faptul ca o parte a bancomatului a fost distrusa, insa nu a fost sustrasa nicio urma de bani"

Degeaba au încercat să scoată bani prin fanta de eliberare a bancomatului. Nu au avut noroc, deşi, potrivit unor surse, aparatul fusese alimentat de curând cu peste 100.000 de lei.

Incindentele de acest fel nu sunt o noutate în România. Cazuri de bancomate aruncate în aer au mai fost în Prahova, Covasna, Timiș, Arad, Constanța și Galați. E un adevărat fenomen, importat de la "specialiştii" în astfel de infracţiuni, reveniţi în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Explozie la Păuneşti. Hoţii au plecat cu mâna goală, după ce au aruncat un bancomat în aer | Video