Antena Meniu Search
x

Gastronomie delicioasă, îmbinată cu istorie rafinată şi locuri fermecătoare! Însă locurile care oferă asta, vin la pachet cu aspecte mai puţin plăcute

Marile capitale îşi au şi ele defectele lor. Defecte care au fost evidenţiate într-un top foarte interesant, bazat pe percepţia locuitorilor.

Vezi și

Cu siguranţă asta vă inspiră atunci când alegeţi să petreceţi o vacanţă într-o ţară europeană, oricare ar fi aceasta. Dar nimeni nu-i perfect, aşa că marile capitale îşi au şi ele defectele lor. Defecte care au fost evidenţiate într-un top foarte interesant, bazat pe percepţia locuitorilor.

Austria are cei mai mulţi tineri fumători. Aproape 30% dintre cei cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani sunt dependenţi de ţigări.

Belgia este pe primul loc la ambuteiaje. Chiar capitala ţării este considerată zona cea mai aglomerată din lume, înregistrând o creştere a numărului de străzi blocate cu 1,2% faţă de anul trecut. 

Francezii stau cel mai prost atunci când vine vorba de cunoaşterea limbii engleze. Mare parte din locuitorii Franţei nu cunosc engleza, aşa că, dacă vă plănuiţi un city-break la Paris, ar fi bine să vă luaţi cu voi şi un ghid de conversaţie în limba franceză. 

Finlandezii sunt pe primul loc la depresie, iar în Lituania se sinucid cei mai mulţi oameni. 

Marele defect al italienilor este evaziunea fiscală. Se pare că autorităţile italiene pierd în fiecare an peste 192 de miliarde de euro din impozite neplătite.

Şi în fine, ajungem şi la România, care este ţara cu cele mai puţine cinematografe.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Gastronomie delicioasă, îmbinată cu istorie rafinată şi locuri fermecătoare! Însă locurile care oferă asta, vin la pachet cu aspecte mai puţin plăcute