Antena Meniu Search
x

Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor. Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au votat. Iar bucătarii s-au pliat pe nevoile lor.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 01:45

Vezi și

În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor.

Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au votat. Iar bucătarii s-au pliat pe nevoile lor. Au înlocuit varza a la Cluj cu varza de Bruxelles.

Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

De alegerile europarlamentare clienţii şi-au dorit ceva mai deosebit, care să-i ducă cu gândul la alegeri. Bucătarii le-au propus o reteta reinterpretata cu varza de Bruxelles. Adică, varză a la Cluj cu varză de Bruxelles. 

În paralel, într-un alt colţ al bucătăriei, pregăteşte garnitura. Cartofii ţărăneşti au un gust aparte pentru sunt gătiţi în tigaia în care înainte a călit ceapa şi ardeiul. Cu acest prilej, aflăm şi un mic secret. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gustul e completat de mirodenii. Iar la final, clienţii mai votează o dată. De data aceasta, gustul. 

Varza de Bruxelles a început să câştige tot mai mult teren în restaurantele româneşti. Un lucru explicabil, în condiţiile în care este bogată în nutrieţi şi are nenumărate beneficii pentru sănătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului