Antena Meniu Search
x

Motivul incredibil pentru care o directoare de şcoală din Buzău a intrat cu maşina, în viteză, într-un grup de oameni de pe trotuar

Directoarea unei şcoli din Buzău a intrat cu maşina în părinţii şi bunicii care aşteptau să-şi ia copiii de la ore. A fost plan roşu de salvare.

Vezi și

Directoarea unei şcoli din Buzău a intrat cu maşina în părinţii şi bunicii care aşteptau să-şi ia copiii de la ore. A fost plan roşu de salvare. 10 oameni, printre care o femeie gravidă în opt luni, dar şi o elevă, au avut nevoie de îngrijiri de urgenţă. Directoarea care este şi profesoară a suferit un atac de panică când a văzut ce a făcut dintr-o greşeală. Ar fi încurcat pedala de frână, cu acceleraţia. Conducea o maşină cu o cutie de viteze automată.

Părinţi şi bunici sunt aruncaţi la pământ. Unii dintre ei au fost spulberaţi de maşina care a intrat cu viteză pe trotuar. Peste alţii a căzut poarta lovită în impact chiar de directoarea şcolii. Când au ajuns la victime, salvatorilor din Buzău le-a trecut prin faţa ochilor o imagine veche, dureroasă. 

A fost plan roşu de salvare. O femeie gravidă în opt luni a fost izbită în plin de maşina profesoarei. Martorii au scos-o de sub autoturism: "Am luat o mămică gravidă în opt luni care e şi acum la investigaţii. Pe jos, şi pe trotuar şi-n curte. Eu gravida am luat-o de pe scaun. O scosese de sub maşină. Mâini, picioare rupte."

Răniţii au fost duşi, rând pe rând, la ambulanţe. În total, 10 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care şi o elevă de 12 ani, rănită la picior.  

Pe acelaşi subiect

Directoarea a fost şi ea dusă la spital, cu atac de panică. "Vine cu o mare viteză mereu. Eu de câte ori am venit, pleacă într-o mare viteză şi vine într-o mare viteză.", spun oamenii.

După cercetări, poliţiştii au aflat că femeia conduce o maşină care are cutie de viteze automată şi a apăsat acceleraţia, în locul pedalei de frână. Le-a spus agenţilor şi colegilor că a greşit din cauza stresului. Are probleme personale. Florina Stoian , inspector general ISJ Buzau: "Doamna are copilul internat de ieri, a stat toată noaptea în spital cu copilul şi cred că a fost foarte stresată şi obosită."

Este acum anchetă pentru vătămare corporală din culpă. Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă face cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Motivul incredibil pentru care o directoare de şcoală din Buzău a intrat cu maşina, în viteză, într-un grup de oameni de pe trotuar