Antena Meniu Search
x

Polițiști ieșeni, la un pas de a fi bătuți în urma unui incident într-un bar. Imagini șocante cu mașina poliției vandalizată (Video)

La doar câteva zile de la atacul cu sabia asupra unui luptător SAS din Suceava, doi polițiști ieșeni au fost la un pas de a fi bătuți.

la 09.12.2017, 16:38

La doar câteva zile de la atacul cu sabia asupra unui luptător SAS din Suceava, doi polițiști ieșeni au fost la un pas de a fi bătuți.

Scandalul a avut loc în comuna Deleni din apropiere de Hârlău, județul Iași.

Câțiva tineri aflați în stare de ebrietate au pornit un scandal monstru într-un un bar din localitate. Martorii au sunat la 112 și o patrulă de politie a ajuns la fața locului pentru a potoli spiritele.

Pe acelaşi subiect

Însă, tinerii au atacat patrula poliției, oamenii legii reușind să se retragă la timp din mijlocul conflictului. În schimb, scandalagii și-au vărsat nervii pe mașina poliției. Aceștia au spart geamurile și s-au ales la rândul lor cu răni la mâini.

La fața locului au fost chemați mai multi polițiști, inclusiv cei care erau în afara programului, dar și un echipaj al ambulantei și o echipa de prim ajutor SMURD.

Atacatorul principal a fost transportat la spitalul din Hârlău pentru a primi îngrijiri medicale în urma rănilor produse prin spargerea geamurilor mașinii de poliție.

Ulterior, acesta a fost adus la secția de poliție din oraș și audiat mai multe ore. Cel mai probabil acesta se va alege cu dosar penal pentru distrugere și alte violențe. Polițiștii au audiat mai mulți martori și continuă cercetările.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Polițiști ieșeni, la un pas de a fi bătuți în urma unui incident într-un bar. Imagini șocante cu mașina poliției vandalizată (Video)