Antena Meniu Search
x

Ponta l-a luat la întrebări pe ministrul Educaţiei cu privire la închiderea şcolillor din Bucureşti

Şcolile vor rămâne închise şi marţi în 14 judeţe şi în municipiul Bucureşti. În alte 8 judeţe se vor deschide doar grădiniţele sau vor rămâne închise mai multe şcoli, a anunţat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Şcolile din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Buzău şi Giurgiu vor fi închise şi marţi, potrivit situaţiei transmise luni la Ministerul Educaţiei de către inspectoratele şcolare, informează Mediafax. 

În judeţele Buzău şi Giurgiu vor fi închise şcolile, dar vor fi deschise grădiniţele, măsura fiind luată pentru a veni în sprijinul părinţilor.

Premierul Victor Ponta l-a chestionat pe ministrul Educaţiei, neînţelegând de ce trebuie închise şcolile şi marţi în Bucureşti "în condiţiile în care se circulă foarte bine". 

Remus Pricopie a spus că decizia a luat-o după ce duminică seară a fost contactat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, cerându-i acest lucru pentru a putea deszăpezi mai uşor străzile. 

Ponta i-a cerut ministrului Educaţiei să mai discute cu Primarul general pentru ca populaţia să fie ţinută în case doar dacă este necesar! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ponta l-a luat la întrebări pe ministrul Educaţiei cu privire la închiderea şcolillor din Bucureşti