Antena Meniu Search
x

A început agitația pe litoral, înaintea minivacanței de Paște

A început nebunia pe litoral. Cu două săptămâni înainte de startul sezonui estival, se face de zor curăţenie şi se pun la punct detaliile pentru petreceri. Cele de pe nisip sau de pe scenele fierbinţi din cluburi. Sunt pregătite şi festivaluri gastronomice.

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 11:45

Vezi și

A început nebunia pe litoral. Cu două săptămâni înainte de startul sezonui estival, se face de zor curăţenie şi se pun la punct detaliile pentru petreceri. Cele de pe nisip sau de pe scenele fierbinţi din cluburi. Sunt pregătite şi festivaluri gastronomice. Cherhanalele vin cu reţete care să-i cucerească şi pe turiştii străini.

De câteva zile, la malul mării, sunetul valurilor este întrerupt de târnăcoapele muncitorilor.

Nici în restaurante nu e timp de pierdut. Anul acesta, Vama Veche rămâne în topul preferinţelor turiştilor. Patronii sunt bucuroşi că au agendele pline şi le-au făcut deja program oaspeţilor.

Barmanii ştiu ce îi aşteaptă şi pregătesc reţete şi pentru cei care nu vor să rateze petrecerile din cauza durerilor de cap de la prea mult alcool.

În nordul litoralului, muncitorii montează deja scenele pentru festivalurile de muzică care vor da startul sezonului 2019. În minivacanţă peste 50.000 de oameni sunt aşteptaţi pe litoralul românesc, iar turiştii sunt de peste tot.

Pentru iubitorii de muzică, distracţia începe în Mamaia, pe 27 aprilie, cu festivalul Sunwaves, şi continuă în cluburile de pe plajă, vreme de patru nopţi.

Pregătirile pentru Sunwaves sunt în linie draptă, sunt aşteptaţi 25 000 de turişti, dintre care 8.000 din Marea Britanie, Germania, sau Franţa.

Cum anul acesta minivacanţa de Paşte se va prelungi cu cea de 1 Mai, primii turişti sunt aşteptaţi chiar din seara zilei de 25 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A început agitația pe litoral, înaintea minivacanței de Paște