Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Războiul împotriva colăceilor

Nu mâncăm multe dulciuri, nu mâncăm pâine şi alte făinoase, nu bem sucuri din comerţ. Şi mai ales nu dăm năvală în frigider seara. E greu, ştiu, mai ales dacă aveţi un serviciu solicitant, care vă împiedică să aveţi o masă de prânz cum scrie la carte.

de Redactia Observator

la 06.03.2014 , 21:08

 Cu toate acestea, e bine să nu recuperaţi la ore târzii. Altfel veţi constata că v-aţi umplut de colăcei de grăsime.

Mulţi dintre noi căutăm tot felul de scuze atunci când vine vorba să facem sport. Ori scăpăm prea târziu de la muncă şi suntem frânţi de oboseală, ori nu avem chef, ori.

În fine, putem găsi o grămadă de motive. Însă nu e foarte greu să avem un corp frumos. Trebuie doar să avem puţină bunăvoinţă.

Vezi și

Dar fiecare om care merge la sală ştie un lucru: cel mai greu de îndepărtat este grăsimea abdominală. De fapt, nu este atât de complicat. Asta pentru că există acele exerciţii pe care le poţi face acasă, ori de câte ori aveţi timp şi chef.

Acum că ne-am lămurit cu exerciţiile, trebuie să înţelegem şi să nu uităm un lucru: sportul nu este suficient. Imediat ce am terminat exerciţiile, este bine să avem grijă ce mâncăm. Şi mai avem nevoie de o informaţie.

Iar dacă vreţi să scăpaţi rapid de kilograme şi să vă tonifiaţi musculatura, cel mai bine e să vă orientaţi spre o dietă cu foarte multe proteine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Războiul împotriva colăceilor