Antena Meniu Search
x

Site-urile și blogurile specializate în rețete culinare, afaceri de mii de euro lunar

Aşa de mare a ajuns pasiunea noastră pentru mâncare, că o devorăm şi pe cea virtuală. Site-urile, blogurile, care ne arată secretele bucătăriei, au crescut la noi mai ceva ca pâinea dospită

Vezi și

Aşa de mare a ajuns pasiunea noastră pentru mâncare, că o devorăm şi pe cea. virtuală. Site-urile, blogurile, care ne arată secretele bucătăriei, au crescut la noi mai ceva ca pâinea dospită

S-au transformat în afaceri care generează şi 20 de mii de euro lunar administratorilor. Explicabil, dacă stăm să ne gândim că jumătate dintre căutările noastre zilnice pe net sunt legate de ce punem în farfurie. 

200 de milioane de internauţi din întreaga lume au un blog. Dintre ei, aproape 90 de mii sunt români. Pe Internet, mâncarea face revoluţie. Şi bani pentru bloggeri.

Răzvan Exarhu e un om pasionat - de vorbe, de idei, de culoare, de arome, de combinaţii, de lucrurile care chiar îţi transmit ceva. A descoperit blogul, ştia secretele mâncării cu savoare, aşa că bucătăreala virtuală a venit cumva natural.

Jurnalist, om de radio, de televiziune, de publicitate, de afaceri, bucătar şi blogger, pe Exarhu îl iubeşti sau îl deteşti. E de înţeles de ce. Radioul l-a consacrat. Îi place în continuare să vorbească, dar a descoperit că vorbele şi mâncarea se combină spectaculos pe Internet. Şi imaginaţia, creativitatea, asezonate cu seriozitate şi pasiune. Nu sunt, însă, singurele condiţii ca un blog să fie de succes.

Nu e singurul care nu se dezlipeşte de device-ul deştept.. Trei sferturi dintre noi, românii, accesăm în fiecare zi paginile de socializare.

Iar jumătate dintre românii conectaţi la internet caută reţete culinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Site-urile și blogurile specializate în rețete culinare, afaceri de mii de euro lunar