Antena Meniu Search
x

Special! Cum scapi de grăsimea în exces fără bisturiu

Foarte mulţi oameni sunt convinşi că toate problemele de ordin estetic se pot rezolva doar cu ajutorul bisturiului!

Vezi și

Foarte mulţi oameni sunt convinşi că toate problemele de ordin estetic se pot rezolva doar cu ajutorul bisturiului! 

Vi se pare imposibil, dar de celulita aceea încăpăţânată poţi să scapi şi fără lipoabsorbţie. Şi nici guşa aceea pe care vă străduiţi să o mascaţi zi de zi nu are nevoie de operaţie. Cum se rezolvă, concret, aceste probleme, vă arată colegii mei de la "Estetica Premium by Andreea Berecleanu". 

De când cu reţelele de socializare, tot omul s-a obişnuit să se fotografieze din cele mai avantajoase unghiuri. Mai din profil, ca să nu se vadă burtica, ba cu bărbia întinsă cât mai mult, ca să nu se vadă guşa. Iar unul dintre cele mai eficiente exerciţii este mestecatul gumei. În fine, dacă vi se pare că toate aceste exterciţii sunt o pierdere cumplită de timp, puteţi apela la ajutorul fardurilor.

Şi dacă nici această variantă nu vă place, puteţi să vă lăsaţi pe mâna doctorilor. Asta nu înseamnă că aceştia îşi vor ascuţi imediat bisturiele, ca să vă rezolve problema. Nicidecum, mai ales că există un tratament non-invaziv, care poate reface conturul bărbiei. Principiul pe baza căruia funcţionează este cât se poate de simplu. Se combină tehnologii de ultimă generaţie, care repară toate straturile pielii. Iar proporţiile acestui amestec de tehnologii se fixează în funcţie de tipul de țesut al pacientului.

Undele acustice sunt doar prima etapă în refacerea conturului bărbiei. Refac metabolismul ţesutului şi crează vase noi de sânge. Dar să trecem la a doua etapă a tratamentului. Ultima etapă a tratamentului presupune un masaj care îmbunătățește drenajul limfatic, redă fermitatea pielii și diminuează bărbia dublă. Şi este o adevărată plăcere.

O altă problemă cu care se confruntă în special femeile este celulita. Iar fiecare încearcă să scape de de ea aşa cum poate.

Iar dacă celulita nu se dă dusă, puteţi merge din nou la doctor. Şi nici de data asta nu o simţiţi vreun disconfort, pentru că, în principiu, veţi parcurge aceleaşi etape ca şi în cazul eliminării guşei. Desigur, înainte de a începe tratamentul propriu-zis, veţi trece printr-o evaluare, pentru ca doctorul să ştie precis cum să vă ajute.

În concluzie, nu trebuie să treceţi pragul clinicilor de frumuseţe cu ideea preconcepută că totul înseamnă anestezie, incizii şi durere. Problemele estetice pe care le aveţi se pot rezolva şi altfel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum scapi de grăsimea în exces fără bisturiu