Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ştefan Mandachi, un afacerist din Suceava, a construit primul metru de autostradă din județ

Ştefan Mandachi, un om de afaceri sucevean, a anunțat într-o conferință de presă organizată luni, 4 martie, că a construit de unul singur primul metru de autostradă din județ.

de Daniel Murărescu

la 05.03.2019 , 07:52

Ștefan Mandachi, afacerist sucevean Afaceristul sucevean Ștefan Mandachi a construit primul metru de autostradă din județ - Ștefan Mandachi via Facebook

Ştefan Mandachi, un om de afaceri sucevean, a anunțat într-o conferință de presă organizată luni, 4 martie, că a construit de unul singur primul metru de autostradă din județ.

Afaceristul a declarat că primul metru de autostradă va fi inaugurat undeva între Voroneț și Putna, pe data de 15 martie, la ora 15:00. Potrivit Monitorului de Suceava, inițiativa este una simbolică, de protest față de lipsa de interes a autorităților în ceea ce privește infrastructura rutieră a Moldovei. 

Porțiunea de autostradă a fost construită de o firmă de specialitate și a costat 4.500 de euro. 

Articolul continuă după reclamă

Ştefan Mandachi a mai anunțat că, la data inaugurării, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de unități fast food Spartan din țară, precum și la celelalte afaceri pe care le deține. 

Suceveanul speră ca oamenii de afaceri îi vor urma gestul, în semn de dezaprobare față de inacțiunea administrației centrale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştefan Mandachi, cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”, a subliniat că gestul său este unul personal, nu politic. De altfel, afaceristul a ținut să precizeze că nu este membru al vreunui partid.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Ştefan Mandachi, un afacerist din Suceava, a construit primul metru de autostradă din județ