Meniu
Search
x

Video Ucisă de fostul iubit, cu ordin de protecție în mână. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Un copil va creşte de acum fără mamă

Un bărbat orbit de gelozie şi-a ucis fosta iubită, apoi s-a predat poliţiştilor. Culmea, femeia avea un ordin de protecţie împotriva agresorului, dar s-a lăsat păcălită, iar greşeala a plătit-o cu viaţa. Un copil va creşte de acum fără mamă.

De Simona Simionescu la 15.02.2021, 09:02
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cei doi se despărţiseră la finalul anului, iar femeia avea până în vară un ordin de protecție împotriva bărbatului. Cu toate astea locuiau în apartamente vecine şi întâlnirile erau inevitabile. Mai mult se pare că individul extrem de gelos montase şi o cameră video la geamul apartamentului său pentru a vedea când şi cu cine vine acasă forsta iubită.

Sâmbătă, cei doi s-ar fi întâlnit pe palier, iar bărbatul ar fi reuşit să o convingă să-l primească în casă. Un gest care i-a fost fatal tinerei ce urmă să împlinească 31 de ani peste câteva zile.

Vecin: Nu s-a auzit nimic. Câinele a fost agitat azi noapte.

Din fericire, copilul tinerei era la bunici.

Vecin: Îi cunoșteam, Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat, mă gândeam că poate din greșeală.

Reporter: Părea a fi agresiv?

Vecin: Nu, era un om simplu, ca mine, ca dumneata, simplu, rădeai, glumeai cu el, de viață, și unul, și altul.

După ce şi-a înjunghiat fosta iubită, bărbatul a fugit la Deva la rudele sale. Le-a mărturisit ce a făcut, iar apropiaţii l-au sfătuit să se predea poliţiei. Agenţii au mers la locul crimei, dar cum uşa apartamentului era încuiată, au trebuit să escaladeze blocul.

Reporter: Şi au intrat pe aici pe geam?

Vecin: Da, uite pe acolo, că e deschisă. Se duce spre curte. Uite, pe aici au intrat, le-am desfăcut gardul, ăla e apartamentul, au pus scară, s-au urcat pe balcon, au spart geamul.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ucisă de fostul iubit, cu ordin de protecție în mână. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Un copil va creşte de acum fără mamă