Antena Meniu Search
x

Verdict final! Agresorul Dianei Enache va sta 5 ani după gratii

Agresorul Dianei Enache va sta 5 ani după gratii. Deşi, în primă instanţă a primit 4 ani , judecătorii i-au adăugat încă un an la pedeapsă cetăţeanului libanez.

Vezi și

 Agresorul Dianei Enache va sta 5 ani după gratii. Deşi, în primă instanţă a primit 4 ani , judecătorii i-au adăugat încă un an la pedeapsă cetăţeanului libanez.

sta pentru că Ali Kanaan se afla în timpul serviciului atunci când a încercat să o violeze şi a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache. Ali Kanaan era paznicul clădirii şi apropiat al familiei. Iar vara trecută, într-o seară, când Diana se întorcea din oraş, a agresat-o.

E casa lui Ali Kanaan. La câteva minute de la aflarea sentinţei. Cetăţeanul libanez, acuzat că a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache nu va sta 4 ani după gratii, va sta 5 ani.

Astăzi, atacatorul Dianei a fost în sala de judecată pentru sentinţa finală. A cerut mai întâi să vină translatorul.

Apoi a susţinut că nu a vrut să o violeze pe Diana, ci să-i aplice o corecţie. Era îmbrăcată sumar şi ar fi putut să o dezbrace în două minute, s-a apărat el.

În acea noaptea blestemată, Diana Enache a ajuns la urgenţă. Cu răni pe mâini şi tăiată pe gât şi pe piept. Se întorsese din oraş şi s-a trezit fără curent în casă. L-a chemat pe paznicul complexului să-i dea o mână de ajutor. Ali Kanaan s-a năpustit însă asupra ei ca să o violeze.

Astăzi, Ali Kanaan a încercat pentru ultima dată să-i convingă pe magistraţi că nu a fost tentativă de viol sau de crimă. Că ar fi atacat-o în faţa uşii.

Magistraţii nu l-au crezut pe cetăţeanul libanez. Şi i-au mai dat un spor la pedeapsa anterioară. L-au încadrat şi la comportament abuziv pentru că era în timpul serviciului. De acum încolo, timp de 5 ani, nu se poate apropia la o de metri de Diana sau de familia ei. E decizia menţinută după primul verdict.

Agresorul şi firma care l-a angajat paznic trebuie să plătească 50 de mii de euro daune, plus cheltuieli de judecată, două mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Verdict final! Agresorul Dianei Enache va sta 5 ani după gratii