Antena Meniu Search
x

Adversara Simonei Halep din turul doi de la Australian Open, suspendată în trecut pentru dopaj. Cine e Beatriz Haddad Maia

Jucătoarea braziliană Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, fază în care va evolua cu Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 15:56

Adversara Simonei Halep din turul doi de la Australian Open, suspendată în trecut pentru dopaj. Cine e Beatriz Haddad Maia
- Profimedia

Sportiva din Brazilia a învins-o, marţi, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA, locul 176 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi zece minute.

Halep şi Haddad Maia s-au mai întâlnit o dată

Simona Halep, 30 de ani, şi Haddad Maia, 25 de ani, s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Sportiva braziliană nu a trecut niciodată de turul al doilea la un grand slam. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 58 mondial, în 2018.

Pe acelaşi subiect

Haddad Maia, suspendată zece luni pentru dopaj

Potrivit ITF, în 2019, Haddad Maia a fost suspendată pentru 10 luni, după ce a fost depistată pozitivă la un control antidoping. La un turneu din Croația, în eşantioanele sale s-au găsit modulatori selectivi ai receptorilor androgenici (SARM), care au proprietăţi similare cu steroizii anabolizanţi, fiind interzişi de Agenţia Mondială Antidoping.

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul al doilea al Australian Open, după ce a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de poloneza Magdalena Frech, locul 102 WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Adversara Simonei Halep din turul doi de la Australian Open, suspendată în trecut pentru dopaj. Cine e Beatriz Haddad Maia