Antena Meniu Search
x

Gheorghe Tadici, suspendat până la finalul anului, după ce şi-a înjurat handbalistele ca la uşa cortului - VIDEO

Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat până la finalul anului după ce şi-a jignit propriile jucătoare de la echipa HC Zalău. Tadici a avut o ieşire nervoasă într-unul dintre time-out-urile meciului cu Rapid, din Cupa României.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 08.09.2021, 15:51

Gheorghe Tadici şi-a înjurat elevele într-un time-out la meciul cu Rapid, din Cupa României
Gheorghe Tadici şi-a înjurat elevele într-un time-out la meciul cu Rapid, din Cupa României - Captura Facebook / Handbal Feminin

Gheorghe Tadici, antrenorul echipei de handbal feminin HC Zalău, a avut o ieşire nervoasă în unul dintre time-out-urile meciului cu Rapid. Tadici, în vârstă de 69 de ani, şi-a înjurat elevele. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH) l-a suspendat pentru opt etape.

"În legătură cu sesizarea domnului preşedinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenorul Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău şi CS Rapid Bucureşti disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând şi punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraşte: Sancţionarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 şi PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri şi ameninţări aduse  proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 şi 30.08.2021)", se arată într-un comunicat al FRH.

După această suspendare, Tadici nu îşi va mai putea conduce echipa în acest an.

Limbaj suburban folosit de Tadici la adresa jucătoarelor sale

Pe acelaşi subiect

Tadici şi-a înjurat jucătoarele ca la uşa cortului, reacţia antrenorului fiind captată de microfoanele de fond. Reacţia antrenorului de HC Zalău este cu atât mai greu de explicat cu cât echipa sa se afla la conducerea meciului în acel moment.

"Dobitoacele dracu'!. Nu puteați s-o duceți până la capăt? Și tu la fel. Amândouă sunteți sancționate, pasa de sus", a urlat Tadici la jucătoarele sale. Reacţia antrenorului de la HC Zalău, care a fost în trecut şi selecţionerul naţionalei de handbal a României. Reacţia a fost auzită şi de handbalistele de la Rapid care au rămas şocate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Gheorghe Tadici, suspendat până la finalul anului, după ce şi-a înjurat handbalistele ca la uşa cortului - VIDEO