Aplicaţiile de arhivare a fotografiilor, salvarea celor care îşi pierd toate pozele din vacanţă
În era tehnologiei, există aplicaţii care stochează amintiri. Sunt obligatorii pentru cei care tocmai s-au întors din vacanţă cu mii de fotografii preţioase.
În era tehnologiei, există aplicaţii care stochează amintiri. Sunt obligatorii pentru cei care tocmai s-au întors din vacanţă cu mii de fotografii preţioase. Pentru a nu vă trezi că le pierdeţi peste noapte, le puteţi păstra pe servere securizate, ca într-o bancă a imaginilor.
Turiştii care privesc lumea prin obiectivul camerei de fotografiat ştiu cât de important este să-ţi păstrezi amintirile în siguranţă. Niciodată doar în telefon.
Ca să nu piardă fotografiile făcute în Bucureşti, câţiva turişti din Israel şi-au instalat GoogleDrive, un serviciu de stocare care oferă 15 giga de memorie gratuit fiecărui utilizator, pentru păstrarea fişierelor personale.
Stocarea doar în telefon nu este o idee bună, în cazul în care vă pierdeţi telefonul, este furat, se strică ori pur şi simplu aţi apăsat pe butonul greşit. Iar tehnicienii nu vă pot ajuta chiar de fiecare dată.
Bogdan Miclea, reprezentant service: "Îmi tot intră în magazin diverşi clienţi cu această problemă. Au dispărut fotografiile din diverse motive. Ori le-au şters copiii din greşeală, ori ei fără să şi dea seama. Din păcate această operţiune nu poate fi soluţionată la serviceurile obişnuite. Sunt centre specializate dar şi costurile sunt pe măsură."
Aşa că specialiştii IT spun că cea mai sigură variantă, indiferent că deţinem un sistem de operare IOS sau Android, rămân aplicaţiile de back-up.
Pentru a beneficia de aceste servicii, este necesar să creaţi un cont la care să sincronizaţi fişierele din telefon , şi să instalaţi ulterior aplicaţia.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰