Antena Meniu Search
x

Video Prima zi de Paşte a venit cu coduri portocalii şi galbene de ploi şi vânt. Trei judeţe au fost lovite de grindină

Deşi aşteptam soarele şi vremea frumoasă pentru grătare în aer liber, meteorologii au trimis avertizări de coduri portocalii şi galbene de ploi şi vânt. 

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 19:28

Vezi și

În prima zi de Paşte, judeţe precum Mehedinţi, Arad şi Hunedoara au fost lovite de grindină. Grădinile oamenilor din Ponoarele au fost făcute prăpăd de cuburile mari de gheaţă.

Iar în Baia de Aramă, străzile s-au transformat în râuri după ce a plouat o oră fără oprire. În localitatea Şiria, din Arad, gheaţa a format un covor alb. Şi în Sălaj, 31 de localităţi au fost o oră sub avertizare de ploi şi vijelii. 

Culturile au fost afectate 

Ploi torenţiale cu căderi de grindină s-au înregistrat, duminică, în mai multe zone din ţată, imagini cu furia naturii fiind distribuite pe reţelele ded socializare. Oamenii se plâng că gradinile şi livezile au fost afectate.

Pe acelaşi subiect

Imagini cu ploaie torenţială însoţită de grindină au fost distribuite pe reţelele de socializare din mai multe zone din ţară, unde meteorologii au anunţat căderi importante de precipitaţii şi vânt puternic. Pe Facebook au apărut imagini de la Ţebea, judeţul Hunedoara, dar şi de la Şiria, în judeţul Arad.

”Furtună cu grindină în această după-amiază”, anunţă Meteoplus. Alte imagini au fost surprinse la Galda de Jos, în judeţul Alba.

Oamenii se plâng că grindina a distrus grădinile sau livezile. ”Cam aşa este la mine, s-a prăpădit tot, plouă cu grindină de o oră...cred că Dumnezeu s-a răzbunat pe răutatea noastră...”, a scris om femeie.

Meteorologii au emis, duminică, numeroase avertizări cod portocaliu şi cod galben pentru mai multe zone din ţară

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Prima zi de Paşte a venit cu coduri portocalii şi galbene de ploi şi vânt. Trei judeţe au fost lovite de grindină