Antena Meniu Search
x

Vremea 17 martie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Vor cădea cantităţi importante de ploi

În noaptea de marţi spre miercuri, Vremea va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor. În sudul, sud-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane şi submontane se vor acumula cantităţi de apă, local, de 15-20 l/mp, iar pe spaţii mici în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi îndeosebi în jumătatea de est a Munteniei, de peste 25...30 l/mp.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 14:58

Vor fi mai ales ploi, dar în Transilvania, Maramureş şi treptat, mai ales în vestul şi nordul Moldovei, vor predomina ninsorile. Stratul de zăpadă nou depus, cu precădere în zona subcarpatică din Moldova şi local în Transilvania va fi consistent. La munte va ninge, abundent în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură - vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale de peste 90...110 km/h, în special la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zăpadă troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Intensificări ale vântului de până la 55...65 km/h vor fi şi în sudul Banatului şi al Olteniei şi local în Moldova şi estul Munteniei, dar şi în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse şi cu viteze mai mici. Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 6 grade.

Vremea 17 martie în ţară

Vremea va fi în continuare închisă şi rece pentru această dată în majoritatea regiunilor. Temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării; în est, sud-est şi local în centru se vor înregistra cantităţi de peste 15...20 l/mp, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi în jumătatea de nord a Moldovei de peste 25...30 l/mp.

Vor fi mai ales ploi, dar în zona montană şi submontană, precum şi în Transilvania, Maramureş şi în vestul, nordul şi centrul Moldovei vor predomina ninsorile. Îndeosebi în sudul şi estul Transilvaniei şi în zona subcarpatică a Moldovei stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. La munte va ninge, abundent în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, unde mai ales pe parcursul zilei şi spre seară, vântul va avea intensificãri susţinute, cu rafale de peste 90...110 km/h, în special la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zãpada troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Intensificări locale şi temporare ale vântului de până la 55...65 km/h vor fi, cu precădere în prima parte a intervalului, şi în Banat, Crişana, Transilvania, Moldova, sud-vestul Olteniei şi estul Munteniei, dar pe arii mai restrânse şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, iar cele minime între -3 şi 4 grade. Presiunea atmosferică va creşte.

Vremea 17 martie în Capitală 

În noaptea de marţi spre miercuri, vremea va fi închisă şi va ploua în cea mai mare parte a intervalului, moderat cantitativ (în jur de 15 l/mp). Vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 3...4 grade.

Miercuri 17 februarie, vremea se va menţine închisă şi temporar va ploua. Vântul va sufla moderat ziua şi în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de 2...3 grade. Presiunea atmosferică va creşte.

Vremea 17 martie la munte

Vremea va fi închisă şi rece pentru această dată. Va ninge în cea mai mare parte a intervalului, iar local cantităţile de precipitaţii vor fi însemnate (peste 25...30 l/mp) şi se va depune strat de zăpadă nou şi consistent. În special pe parcursul zilei vântul va avea intensificări, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură va sufla tare, cu rafale mai mari de 90...110 km/h, îndeosebi la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zăpada troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 17 martie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Vor cădea cantităţi importante de ploi