Antena Meniu Search
x

Doi prieteni din Bihor, afacere prosperă cu lapte de măgăriţă! Preţul la care se ridică o sticluţă de 250 ml

Doi prieteni din Bihor şi-au abandonat profesiile pentru care s-au pregătit şi au lansat o afacere prosperă cu lapte de măgăriţă.

Vezi și

Doi prieteni din Bihor şi-au abandonat profesiile pentru care s-au pregătit şi au lansat o afacere prosperă cu lapte de măgăriţă. A fost remediul natural pe care unul dintre ei l-a folosit ca să scape de alergii şi de răceli, iar acum îl promovează la scară industrială. Fabrica lor livrează zeci de mii de litri de lapte ecologic în toată ţara. 

Călin Nistor, proprietarul fermei: "Cea mai mare realizare a noastra din ultima perioada este faptul ca am reusit sa certificam toarte fermele eco, drept urmare si laptele este suta la suta ecologic."

E unul din proprietarii singurei ferme româneşti care produce lapte ecologic de măgăriţă. Economist de profesie, a investit, împreună cu un prieten, zeci de mii de euro într-o afacere care şi-a dovedit repede succesul. Oamenii din zonă au redescoperit primii beneficiile acestui produs, despre care auziseră din bătrâni. 

Laptele de măgăriţă se apropie în proporţie de 75 la sută de laptele matern. Are un conţinut mare de vitamina C, fier şi minerale. 

În farmacii şi pe rafturile magazinelor, o sticluţă de 250 de millitri de lapte costă 37 de lei. Fără a înlocui tratamentul recomandat de medic, laptele de măgăriţă face minuni în sezonul virozelor. Au testat efectele lui chiar proprietarii fermei din Bihor.

Apoi au decis să-şi extindă afacerea. De la 6 măgăriţe, cât aveau acum trei ani, au ajuns la 150. Şi livrează lapte zilnic, în toată ţara. Acum, se gândesc să se lanseze şi în industria produselor cosmetice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri economice » Doi prieteni din Bihor, afacere prosperă cu lapte de măgăriţă! Preţul la care se ridică o sticluţă de 250 ml