Antena Meniu Search
x

Crima de la Grădina Botanică din Craiova: Băiatul de 19 ani înjunghiat s-a trezit din comă. Detalii cumplite din anchetă

Tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă, după aproape două zile de la atacul care a cutremurat o țară întreagă.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 15:59

tânăr înjunghiat de un cadet în Grădina Botanică din Craiova
Crima de la Grădina Botanică: Băiatul de 19 ani înjunghiat s-a trezit din comă. Detalii cumplite din anchetă - Observator

Tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Medicii l-au dus marți direct în sala de operație, după ce a pierdut patru litri de sânge, și au luptat contracronometru pentru a-l ține în viață.

Atacul a fost unul furibund: atacatorul a ţintit cu un cuțit de vânătoare zone vitale din trupul victimelor sale şi a lovit cu furie până când acestea au căzut la pământ. Fata ar fi încercat să se salveze, a fugit şi a strigat după ajutor, spun surse din anchetă. Un trecător a fost cel care a descoperit victimele şi a sunat de urgenţă la 112.

Atacul cumplit de la Grădina Botanică din Craiova ar fi putut fi evitat

Cu 10 minute înainte să ucidă, cadetul de 17 ani, fiu de poliţist, fusese oprit de o patrulă de agenţi de la locală. Nu îşi cunoştea victimele, dar în rucsac a avut ascuns un cuţit de vânătoare, cagulă şi mănuşi. Cruzimea cu care a ucis i-a frapat inclusiv pe anchetatori. 

Din informațiile obținute de reporterii Observator, atât fata de 14 ani care a murit, cât și tânărul de 19 ani, sunt născuți în aceeași zi, pe 8 august. Erau copii cuminți, cărora le plăcea să citească în parc. Nimic nu i-a pregătit pentru atacul monstruos al cadetului de la Colegiul Militar din Craiova

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă există vreo legătură între criminal și cele două victime, motiv pentru care vor fi audiați mai mulți cunoscuți de-ai lor. Este greu de crezut, din informațiile venite până la acest moment, ca un tânăr care n-ar fi avut nicio intenție să ucidă ar fi umblat în rucsac cu mănuși, cagulă și cuțit. Anchetatorii au exclus varianta potrivit căreia cadetul ar fi fost în trecut iubitul fetei de 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crima de la Grădina Botanică din Craiova: Băiatul de 19 ani înjunghiat s-a trezit din comă. Detalii cumplite din anchetă