Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Grădina Botanică. Elevul Mario Fojică a ucis-o pe Melis cu un cuțit primit cadou la 14 ani, de la tatăl poliţist

La aproape un an de la comiterea crimei din Grădina Botanică din Craiova, unde Melisa, o fata de 14 ani, a fost înjunghiată cu sânge rece de către un elev al liceului militar din oraş, am putea avea o primă condamnare. Ieri, la termenul final al procesului judecat la Tribunalul Dolj, adolescentul a declarat că îi pare rău pentru ce a făcut. Magistraţii au promis că vor pronunţa sentinţa pe 26 aprilie. Avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 08:41

Vezi și

Tânărul a fost adus cu duba de către jandarmi, iar acesta a declarat, pentru prima dată de când a fost trimis în judecată, că îi pare rău. 

Flavius Lungu, tatăl fetei ucise: A spus că regretă fapta.

Reporter: Dar aţi fost în sală să vedeţi atitudinea lui? 

Flavius Lungu, tatăl fetei ucise: Cel puţin ignorantă. Ca şi cum nu ar fi făcut nimic, absolut nimic. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul vrea ca Alexandru Fojică să primească pedeapsa maximă.

Flavius Lungu, tatăl fetei ucise: Pentru noi cred că este mai puţin important. Doamna preşedinte va hotarî, nu cred că exită mai puţin decât maxim. Maxim pentru aşa ceva 15 ani.

În timpul audierilor, s-a aflat că arma crimei i-a fost făcută cadou suspectului chiar de către tatăl lui, polițist de meserie, când Alexandru a împlinit 14 ani.

Revoltă la procesul ucigașului Melisei

Şi acest ultim termen de judecată s-a desfăşurat cu protest la uşa instanţei. Mai mulţi tineri au cerut dreptate pentru eleva ucisă

Închisoare pe viaţă! Închisoare pe viaţă! 

Judecătorii au promis o sentinţă pe 26 aprilie. Crima din Grădina Botanică din Craiova, care s-a petrecut pe 27 iunie 2023, a şocat pe toată lumea datorită cruzimii cu care a fost comisă. Adolescentul, care a declarat că nu suporta să vadă oameni fericiţi, l-a atacat cu cuţitul pe băiatul de 19 ani care îşi săruta iubita, pe Melis, sub un copac.

Alexandru Fojică, care avea atunci 17 ani, era elev la Liceul Militar din Craiova. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Crima de la Grădina Botanică. Elevul Mario Fojică a ucis-o pe Melis cu un cuțit primit cadou la 14 ani, de la tatăl poliţist