Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou a fost recunoscută ca-n filmele poliţiste. Ce se va întâmpla cu Magdalena Șerban după expertiza psihiatrică

Atacatoarea de la metrou a fost recunoscută ca în filmele poliţiste. Victime ei, tânăra care a supravieţuit, a fost martorul-cheie pentru anchetatori.

Vezi și

Atacatoarea de la metrou a fost recunoscută ca în filmele poliţiste. Victime ei, tânăra care a supravieţuit, a fost martorul-cheie pentru anchetatori. Chiar dacă era în stare de şoc, a reuşit să o identifice.

Magdalena Şerban a atacat-o din spate pe Alexandra, când aceasta era cu ochii în telefon. 

Tânăra de 20 de ani a reuşit să scape din mâinile atacatoarei cu doar câteva secunde înainte ca trenul să ajungă la peron. Speriată, a urcat în metrou, în timp ce Magdalena Şerban o urmărea cu privirea de pe peron. 

Câteva ore mai târziu, Alexandra i-a ajutat pe poliţişti să confirme că cea capturată este agresoarea de la metrou. A recunoscut-o după ce a privit-o îndelung dintr-o cameră specială. Recunoaşterea a avut loc ca-n filme, dintr-o cameră cu oglinzi. 

A fost dificil, pentru că, în momentul atacului, agresoarea avea capul acoperit cu o eşarfă. 

Însă, Alexandra şi-a adus aminte că a mai întâlnit-o cu câteva clipe înainte de tentativa de omor. 

Acum, Magdalena Şerban urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Dacă se va constata că nu este responsabilă pentru faptele ei, printr-o hotărâre judecătorească va fi internată într unul din cele 4 spitale, din ce ştiu eu, în a supraveghea şi trata persoanele cu probleme psihice, dar care au un comportament violent extrem, explică Dan Antonescu specialist criminolog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou a fost recunoscută ca-n filmele poliţiste. Ce se va întâmpla cu Magdalena Șerban după expertiza psihiatrică