Antena Meniu Search
x

DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"

TRAGEDIE fără margini în Maramureş! Din păcate, operaţiunea de căutare a tânărului sighetean dispărut sâmbătă la Ocna Şugatag a avut un final nefericit. Aseară, pompierii militari l-au scos fără suflare din apele unui lac din localitate. 

TRAGEDIE fără margini în Maramureş! Din păcate, operaţiunea de căutare a tânărului sighetean dispărut sâmbătă la Ocna Şugatag a avut un final nefericit. Aseară, pompierii militari l-au scos fără suflare din apele unui lac din localitate. 

Citeşte şi: Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

Prietenii lui Adrian sunt şocaţi de moartea acestuia, inundând cu mesaje emoţionante paginile de Facebook ale mamei şi apropiaţilor adolescentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Condoleante familie si multa putere sa depasiti aceste momente grele Dumnezeu a ales ca el sa paraseasca pamantul si sa vegheze de acolo de sus dintre ingeri"

"Odihneste-te in pace suflet bland"

Citeşte şi: MOMENTUL CUTREMURĂTOR în care Adrian este scos din apă, fără suflare, de pompierii militari ... "A fost găsit în lac, acum! Nu știu ce să fac. Să urlu, să mă abțin?!" (VIDEO)

"Sunt socata, Doamne Dumnezeule da putere familie indurerate si mai ales mamei"

"Ce tristețe și durere chiar și pentru cei care nu l-am cunoscut, dar am urmarit ce se intampla si ne doream din tot sufletul sa fie viu undeva. Cat despre familie, nici nu-mi pot imagina ce clipe teribile traiesc in aceste momente! E dureros cat de nedreapta este viata"

"Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Odihna veșnică suflet blând!!"

"Dumnezeu sa le dea putere parintilor si tuturor celor ce iau fost aproape sa treaca cu bine peste aceasta tragedie"

Citeşte şi: LACRIMI ŞI DURERE pentru familia puştiului de 16 ani dispărut sâmbătă în Maramureş. Adrian a fost GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag! (VIDEO)

" Dumnezeu a avut nevoie de încă un înger şi din păcate acela a fost să fie Adi ! Îmi pare nespus de rău! Multă putere familiei! Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o"

"Condoleante...O durere imensa" 

"Nu am cuvinte, sunt mama si eu si ma doare sufletul"

"Dumnezeu sa-i odihneasca in pace fragedul suflet, iar vouă celor rămași sa va dea putere și sa va mângâie sufletele!!! Mult prea tânăr, mult prea trist!!!"

"Tragedia dvs. mi-a rupt inima. Imi pare nespus de rău! Condoleanţe! Dumnezeu să vă dea putere să treceţi peste această imensă durere! O mamă nu poate fi despărţită de copilşul său niciodată. El a plecat intr-o lume mai bună, fizic vorbind, dar mereu va fi în preajma dvs. Nu vă cunosc, dar lacrimile nu mi le le pot stăpâni, vă împărtăşesc durerea, căci şi eu sunt mamă. Cuvintele sunt de prisos, ştiu, doar atât vă pot spune: NIMENI NU VA PUTEA DESPĂRŢI O MAMĂ DE PROPRIUL COPIL - NICI MĂCAR MOARTEA!"

"Îmi pare atât de rău...am sperat pana în ultima clipa ca nu e acolo...Doamna Anișoara, nu am cuvinte...ne plânge sufletul tuturor celor care l am cunoscut..Dumnezeu sa îl odihnească în pace!Multa putere sa puteți sa treceți peste aceasta tragedie"

Citeşte şi: MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

"Vei ramane mereu in inima si sufletul meu! Nu iti voi uita surâsul niciodata, mie nici acum nu imi vine sa cred ca ai plecat, erai o persoana mereu cu zâmbetul pe buze si asa vreau sa te stiu tot restul vieții mele !!!!! Dumnezeu să aiba grija de tine , iar tu sa ne veghezi pe toti ! Amin!".

Adrian a dispărut sâmbătă seara. Băiatul din Sighetu Marmaţiei se afla cu un grup de prieteni la o cabană, să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin. De atunci nu l-a mai văzut nimeni.

A fost găsit mort, în urmă cu câteva ore, în lacul din localitatea Ocna Şugatag.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

CUTREMUR PUTERNIC în Buzău! Seismul s-a produs noaptea trecută, la 142,9 kilometri adâncime

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! A intrat în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre țipătul din tribune (VIDEO)​

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"