Antena Meniu Search
x

Video "Îi mânca pensia!". După 18 ani de viață împreună, a pus mâna pe cuțit și a ucis-o. Sfârşit cumplit pentru o femeie din Argeş

Sfârşit cumplit pentru o femeie din Argeş! Aceasta a fost ucisă, ieri seară, de cel care i-a fost partener de viaţă timp de 18 ani de zile. Bărbatul căzuse în patima alcoolului, spun cunoscuţii şi se certa frecvent cu partenera sa din cauza banilor. Acesta s-a predat imediat după crimă.

de Redactia Observator

la 25.05.2022 , 08:43

De ce ai omorât-o? 

Hai înăuntru, uşor. 

Cei doi locuiau în comuna argeșeană Căldăraru. Femeia avea 52 de ani, iar partenerul ei de viaţă era cu 5 ani mai tânăr. S-au cunoscut în urmă cu 18 ani, când femeia s-a despărţit de soţul ei. Atunci, spun venicii, ambii copii ai ei au rămas la tatăl lor, ceea ce a devastat-o pe femeie. S-a îmbolnăvit şi din cauza bolii a ajuins să se pensioneze.

Vezi și

Acum trăiau cu bani puţini, iar acesta era şi motivul certurilor zilnice.

Pe acelaşi subiect

Îi auzeați certându-se?

Da, de mai multe ori, nu numai o dată.

De ce se certau?

De la neajunsuri. 

O vecină spune că bărbatul "îi mânca pensia": "Îi mânca pensia, nu apuca săraca să pună mâna pe pensie pentru că i-o mânca".

Și-a omorât soția, apoi s-a dus la o vecină și a spus ce a făcut

La cea din urmă ceartă, bărbatul a pus mâna pe cuţit. O singură lovitură i-a fost fatală femeii. Făptaşul s-a dus apoi la o vecină şi a povestit ce a făcut. 

"Cel care a înjungiat-o pe vecina, la poartă la sora mea a strigat-o şi a spus anunță salvarea fiindcă a taiat-o și îi este rău", povestește un vecin.

Individul a fost ridicat de politişti din curtea casei şi reţinut pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » "Îi mânca pensia!". După 18 ani de viață împreună, a pus mâna pe cuțit și a ucis-o. Sfârşit cumplit pentru o femeie din Argeş