Antena Meniu Search
x

Video Marius Balogh, golgheterul României de la Mondialul de minifotbal, şi-a cerut iubita în căsătorie la întoarcerea în ţară: "Îmi spune că sunt campionul ei"

Campionii noştri la minifotbal s-au întors victorioşi acasă. Pionul principal al campionatului, orădeanul Marius Balogh şi-a surprins iubita cu un inel și un imens buchet de trandafiri roșii. La rândul ei, Lavinia i-a organizat o primire surpriză în Piața Unirii din Oradea, alături de familie, prieteni și susținători. Membrii echipei s-au bucurat de experienţa trăită în competiţie şi speră să obţină cât mai multe trofee pe viitor. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:06

Vezi și

Zeci de prieteni, susținători și membrii din familie i-au întâmpinat aseară pe Marius Balogh, Andrei Ferik și Andrei Sumalan, orădenii ce au pus Romania, alături de ceilalți colegi de echipă, pe harta minifotbalului mondial. Cea care a organizat această întâlnire surpriză a fost chiar iubita lui Marius, Lavinia, doar că nu avea cum să își închipuie că și ei i s-a pregătit un moment special.

Lavinia Bodea, iubita lui Marius Balogh: Mi-au dat lacrimile instantaneu, mi-a fost foarte dor de el.

Marius Balogh, campion minifotbal: A fost un impuls foarte mare pentru mine, tot timpul mă împinge de la spate, are încredere în mine, tot timpul îmi spune că sunt campionul ei. 

România a câştigat titlul mondial în Emiratele Arabe Unite

Pe acelaşi subiect

Motiv dublu de bucurie pentru Marius, mai ales după ce în finala cu Kazahstan, disputată în Emiratele Arabe Unite, România a câştigat titlul mondial cu 14-13 după lovituri de departajare astfel că iar Marius Balogh, golgheter al turneului final, a fost declarat şi cel mai bun jucător de la Campionatul Mondial.

Marius Balogh, campion minifotbal: Avem europene, avem câştigate, 9 au avut titlu mondial. Am reuşit anul acesta să-l obţinem şi sper să o ţinem tot aşa la cât mai multe trofee. 

Din lotul naționalei de minifotbal au făcut parte și Andrei Ferik și Andrei Sumalan.

Andrei Sumulan, campion minifotbal: Cel mai emoţionant moment şi cel mai greu a fost acele 3 penaltiuri. Am avut de trei ori cupa în buzunar şi s-a rupt buzunarul.

Andrei Ferik, campion minifotbal: Nu ne gândeam cred că niciunul la locul unu, dar prin muncă, ambiţie, seriozitate, am adus titlul mondial în ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Marius Balogh, golgheterul României de la Mondialul de minifotbal, şi-a cerut iubita în căsătorie la întoarcerea în ţară: "Îmi spune că sunt campionul ei"